Widelczyk 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2014 A ten zapalnik to kolega chciał, nie wiem po co mu xD No petard mam od cholery, wieć zapawa będzie świetna Cytuj
mateo1992 30 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ile w sumie na to wszystko wydałeś? Bardzo urozmaicony stuff,ale tyle bym nie dał rady wystrzelić przez 2 dni :xmas_biggrin: Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 14 Grudnia 2014 W dniu 14.12.2014 o 12:41, Widelczyk napisał(a): Już pewnie koniec, bo tyle kasy wydałem że.. xD Mi sie zdarzało więcej hahahaha Nie liczy się ilość tylko pamięć jak to mówią JacuQM Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2014 Za wszystkie paczki wyszło 1300 zł Myślę że wystarczy xD Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Aktualizacja ;)/> Unboxing nagrany ;)/> Teraz tylko wrzucać na YT ;)/> Maice fotke a na YT zapraszam za około godzinkę ;)/> Film z unboxinu już dostępny Zapraszam !!! https://www.youtube....eature=youtu.be Edytowane 17 Grudnia 2014 przez MajsterD12 Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Najpewniej dzisiaj będzie podsumowanie wszystkich zamówień Film oczywiście na YT Pozdrawiam Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2014 PIROMANIACY! To jeszcze jednak nie będzie koniec ;)/>/>/> W najbliższym czasie pójdę jeszcze do hurtowni u mnie w Kaliszu (MIZET) Myślę że z 20 zł jeszcze przeznaczę, najpewniej wezmę m in jakieś pikolaki, EX1 itp ;)/>/>/> Za 3 dni aktualizacja ;)/>/>/> Pozdrawiam! Jutro ostatnia aktualizacja w tym roku ;)/>/> Drobnica ;)/> No i zawędrowałem do kauflandu i zaopatrzyłem się w to cudeńko :3 Taka wiśienka na torcie To już niestety koniec na ten rok Pozdrawiam i proszę o ocenę ogólną Cytuj
piropiotr223 12 Opublikowano 1 Stycznia 2015 I jak się spisała wyrzutnia samuraj od kellera bo nie wiem czy warto się w nią zaopatrzać? Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2015 Świetna kostka, piękne efekty, różnorodne Polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi