Widelczyk 0 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 2 paczka prezenruję się tak: 2x Samuraj 155057 1x JR8 2x TXB383(T) 6x FP3 Big 1x FP3 Small 1x RC5 1x K0201CE 2x JC01S(J) Jeszcze do tego jakieś pierdółki aby wyszło powyżej 300 zł i biorę takie zestawy promocyjne 50+(2) 50+(5) 100+(1) 100+(3) Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 12 Listopada 2014 Jutro na 100 % będzie unboxing Na 100 % !!! xD Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 12 Listopada 2014 To mówisz ze na 100% :! No to czekam :xmas_laugh: Cytuj
PiroMarcin 0 Opublikowano 12 Listopada 2014 Również czekam :3 zajżyjcie do mnie i ocencie czy warto coś zmienić w tym stuffie www.forumfajerwerki.pl/topic/14515-stuff-na-sylwestra-20142015-do-zabawy/:P Ponieważ zamierzam jutro po 16 zamawiac Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 13 Listopada 2014 To dajesz ten unboxin? O której godzinie jak coś bo nuuuudy. A stuff bardzo mi się podoba oraz koniecznie musisz dać recenzje z wyrzutni samuraj od kellera. Szkoda że show boxa wkońcu nie wziełeś. Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 13 Listopada 2014 Tutaj cała lista zakupów :P/> http://imgur.com/AFw8VKl Unboxing dzisiaj o godzinie ok. 16:30 Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 13 Listopada 2014 To dajesz ten unboxin? O której godzinie jak coś bo nuuuudy. A stuff bardzo mi się podoba oraz koniecznie musisz dać recenzje z wyrzutni samuraj od kellera. Szkoda że show boxa wkońcu nie wziełeś. Do szkoły, a nie "nuuudy". U mnie w szkole nigdy się nie nudzę. Mam super klasę. A co do tematu, wszystko pięknie się na tym zdjęciu prezentuje. Czekam na unboxing Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 13 Listopada 2014 Fajnie Ci ten unboxing wyszedł. A do szkoły nie dla tego bo chory jestem i w szkole też rzadko się nudze. Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 13 Listopada 2014 Dzięki konkrety przedewszystkim jeszcze będzie jedna część więc zapraszam do subskrybowania Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 13 Listopada 2014 To dajesz ten unboxin? O której godzinie jak coś bo nuuuudy. A stuff bardzo mi się podoba oraz koniecznie musisz dać recenzje z wyrzutni samuraj od kellera. Szkoda że show boxa wkońcu nie wziełeś. ShowBox jest Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 14 Listopada 2014 ShowBox jest ;)/> Zauważyłem, że nie korzystasz z opcji edytuj, tylko piszesz post pod postem. Zmień to bo na następny raz zastanowię się nad warnem. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgadzam się z majstrem, nie pisz postu pod postem. Unboxing się bardzo przyjemnie oglądało, masz fajne kapcie ;)/> Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgadzam się z majstrem, nie pisz postu pod postem. Unboxing się bardzo przyjemnie oglądało, masz fajne kapcie ;)/>/> Dzięki xD Laczki bardzo wygodne Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 21 Listopada 2014 Słuchajcie! 2 zamówienie już poszło, teraz oczekujemy paczki :D/>/>/> Więcej tutaj: http://imgur.com/MCKETyv Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 21 Listopada 2014 Mnóstwo zabawy i do tego jest troche konkretów. Aż tak spodobała Ci się wyrzutnia od kellera, ten samuraj że będziesz miał aż trzy? Musisz dać z niego recenzje bo nie wiem czy kupić go czy jakąś inną fajną wyrzutnie. A on jest dodatkowo w kartonie czy nie? Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 21 Listopada 2014 Spokojnie, napiszę recenzję oraz będzie film z pokazu oraz unboxingu drugiej paczki ;)/> Już jutro na YT unboxing 2 paczki Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 25 Listopada 2014 Ok, 2 część już na YT ;)/>/>/>/> Zapraszam ! Mam jeszcze pytanie, bo może coś jeszcze zamówię, i coś do 30 zł czego może tutaj brakować, myślałem nad jeszcze jedną paczką Diabolo JR8 ;)/>/>/>/> Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 25 Listopada 2014 Jak narazie jeden z najlepszych stuffów. Ten samuraj to naprawdę Ci się spodobał. Co o nim myślisz bo nie wiem czy go kupić. A co do rakiet to dołóż 1zł i bierz perfecty lub trochę więcej i JR25, super rakiety. Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 25 Listopada 2014 Samuraj mi się bardzo spodobał Widziałem dużo filmów z jego efektem i jest rewelacyjny Kalibel 1" i na dodatek 36 sh A z tymi rakietami to jeszcze się zastanowię. A jest różnica pomiędzy JR8 a Perfect ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi