Skocz do zawartości

[Barpek] Stuff 2014/15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak jak na amatora przystało skromnie i dla zabawy. Trzeba było już coś myśleć bo sylwester tuż tuż ^^

Tak się prezentuje to co wymyśliłem, zamawiał będę zapewne pod koniec Listopada i mam nadzieje, że jakieś promocje na BF się pojawią.

Wyrzutnie:

K1130C6 Gwizdki

TXB422 Little Palm Tree

SM2125 Macrocosmos II

SM2126 Macrocosmos III

JW07 Big Bang Mars

JW4060 Styx

TXA228 Ballet x2

Petardy:

PXP302 Xender

FP3 Fp3/Big

JC05/Fp3Small

PXP305 DANGER! RC5

PXP203 DANGER! RC3

Motyle i Cyrko:

P7025 Cyrkoblitz

JM01 Cyrkoblitz

U06778 Cyrkoblitz S Mały

Rakietki ( jednak :D/> )

Diabolo JR2

Napiszcie co o tym sądzicie. Czas na zmianę mam cały miesiąc więc udaję się tutaj :D/>/> Za wszystko wyszło 155 z hakiem i myślę, że jakieś kieszonkowe jeszcze wyskubię ^^

Pozdrawiam, Barpek

Opublikowano

Fajny stuff ladne efektowne i tanie wyrzutnie ogolem spoko

Opublikowano

Bardzo fajnie skomponowany stuff w tej cenie. Jest troche efektu, są huki, stufc w moim typie. Jest też troche zabawy. 9/10 jak w tej cenie.

Opublikowano

No dosyć spoczko :) jest wszystkiego po troszku :christmasexclaim: :xmas_smile:

Opublikowano

Hmm... Tak siedzę i myślę i dumam i mnie olśniło. Może znalazłby się jakiś odpowiednik za sm2127? Bo 7 strzałow za 13 zł to jakoś tak no :/ Nie musi byc to wyrzutnia, cos z rakiet moze albo mozdzierzy no nie wiem. Oddaje to w wasze ręce

Opublikowano

Dobra no to tak:

Mały 'refresz' co do tematu. Wylatuje kostka sm2127 i w jej miejsce jakieś rzymiaki i pierdółki żeby było czym się bawić przez listopad ^^ A teraz mam do Was pytanie, a mianowicie, które zestawy promocyjme wybrać na ten moment? Myślałem nad wyrzutniami Piromaxa PXB2004 i zostaje mi jeszcze jeden zestaw za 50 zł. Nie wiem który wybrać więc udaje się tutaj :)/>

Pozdrawiam Barpek

EDIT: Pierwszy post ;)

Opublikowano

Witam witam znowu. Jako iż za wysyłkę nie zamierzam płacić aż tak dużo, znalazłem kolege który zamówi ze mną i wysyłka na pół! ^^

Oto co chciałby zamówić, jeżeli macie jakies propozycje to walcie śmiało, co zmienić, co wyrzucić, co dodać :

TXB611

TXB798

TXB188

JW4057

2x PXB2001

ACHTUNG KO202

ACHTUNG KO207

FP3 WHITE

FP3 BIG

FP3 WM (3)

JC05

TXP066

P1256A

P7017

TXB821

2x JC100

Co o tym myślicie?

Opublikowano

Napisz ile za to wszystko to może ktoś odpisze z propozycją (np.Ja :) ) w tej samej cenie lub bardzo zbliżonej.

Opublikowano

Jest zabawa i jest porządny efekt. Zostaw tak jak teraz jest i będzie bardzo dobrze. Podaj ile to wszystko wyjdzie i daj fotki.

Opublikowano

pirovskyyy - od poniedziałku będzie darmowa wysyłka od 80 zł .

I na dniach dojdą kolejne produkty oraz oczekiwane DUM BUM petardy itp

Szkoda ze kasjopeja taka droga

Opublikowano

Za obydwa komplety wychodzi 350 z haczykiem, ja 150 on za 200. Czyli u niego nic nie zmieniać?

Opublikowano

Dobrze więc, odświeżyć trzeba :)

Zamówionko poszło. Za wszystko 427.23 z przesyłką. Myślę, że będę zadowolony :)

pTbsS9K.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobra, trzeba odgrzać kotleta ^^

Zakupki jak najbardziej udane, polecam bf, profesjonalna obsługa i krótki czas dostawy ;)

Prezentuje się to tak:

Petardy i pierdółki:

90ce2c16731a2affm.jpg

Konkrety:

05838757fca4abbam.jpg

W tym roku odpalam pojedyńczo może w przyszłym będę się próbował w pokazach :)

Oceniajcie :D

Opublikowano

wyrzutnie dobre i znane ze swej jakości a co do reszty to będziesz miał czym ręce zająć przed głównym strzelaniem a może się skusisz zrobić pokaz ????

Opublikowano

Bardzo fajna kątówka i dużo sprawdzonych pozycji. Różnorodne petardy w sporej ilości w tym kultowe FP3. Z pewnością będziesz miał co podziwiać, a efekty będą urozmaicone. Daję 8/10 (brakuje mi trochę rakiet i moździerzy których jestem wielkim fanem ale to bardzo subiektywne i ty możesz oczywiście mieć inne preferencje). Ale nawet bez tego jest to bardzo fajny zestaw.

Opublikowano

Heh, na pokaz nie ma szans bo lontu nie zamówiłem a do hurtowni specjalnie nie będę leciał. Za rok uzbieram może więcej funduszy i coś pokombinuję, więc bardziej zaawansowani w pokazach użytkownicy mogą się szykować na pytania haha :D Dzięki za miłe komentarze i czekam na więcej ;)

Barpek