Barpek 0 Opublikowano 2 Listopada 2014 No więc tak jak na amatora przystało skromnie i dla zabawy. Trzeba było już coś myśleć bo sylwester tuż tuż ^^ Tak się prezentuje to co wymyśliłem, zamawiał będę zapewne pod koniec Listopada i mam nadzieje, że jakieś promocje na BF się pojawią. Wyrzutnie: K1130C6 Gwizdki TXB422 Little Palm Tree SM2125 Macrocosmos II SM2126 Macrocosmos III JW07 Big Bang Mars JW4060 Styx TXA228 Ballet x2 Petardy: PXP302 Xender FP3 Fp3/Big JC05/Fp3Small PXP305 DANGER! RC5 PXP203 DANGER! RC3 Motyle i Cyrko: P7025 Cyrkoblitz JM01 Cyrkoblitz U06778 Cyrkoblitz S Mały Rakietki ( jednak :D/> ) Diabolo JR2 Napiszcie co o tym sądzicie. Czas na zmianę mam cały miesiąc więc udaję się tutaj :D/>/> Za wszystko wyszło 155 z hakiem i myślę, że jakieś kieszonkowe jeszcze wyskubię ^^ Pozdrawiam, Barpek Cytuj
pirovskyyy 0 Opublikowano 2 Listopada 2014 Fajny stuff ladne efektowne i tanie wyrzutnie ogolem spoko Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 2 Listopada 2014 Bardzo fajnie skomponowany stuff w tej cenie. Jest troche efektu, są huki, stufc w moim typie. Jest też troche zabawy. 9/10 jak w tej cenie. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 2 Listopada 2014 No dosyć spoczko jest wszystkiego po troszku :christmasexclaim: :xmas_smile: Cytuj
Barpek 0 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 Hmm... Tak siedzę i myślę i dumam i mnie olśniło. Może znalazłby się jakiś odpowiednik za sm2127? Bo 7 strzałow za 13 zł to jakoś tak no Nie musi byc to wyrzutnia, cos z rakiet moze albo mozdzierzy no nie wiem. Oddaje to w wasze ręce Cytuj
pirovskyyy 0 Opublikowano 2 Listopada 2014 http://www.piroart.eu/products wstrzymaj sie kilka dni. Pojawią sie tutaj nowe produkty :fireworks:/> Od kiedy do kiedy bedzie promocja? Cytuj
Barpek 0 Autor Opublikowano 5 Listopada 2014 Dobra no to tak: Mały 'refresz' co do tematu. Wylatuje kostka sm2127 i w jej miejsce jakieś rzymiaki i pierdółki żeby było czym się bawić przez listopad ^^ A teraz mam do Was pytanie, a mianowicie, które zestawy promocyjme wybrać na ten moment? Myślałem nad wyrzutniami Piromaxa PXB2004 i zostaje mi jeszcze jeden zestaw za 50 zł. Nie wiem który wybrać więc udaje się tutaj :)/> Pozdrawiam Barpek EDIT: Pierwszy post Cytuj
Barpek 0 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 Witam witam znowu. Jako iż za wysyłkę nie zamierzam płacić aż tak dużo, znalazłem kolege który zamówi ze mną i wysyłka na pół! ^^ Oto co chciałby zamówić, jeżeli macie jakies propozycje to walcie śmiało, co zmienić, co wyrzucić, co dodać : TXB611 TXB798 TXB188 JW4057 2x PXB2001 ACHTUNG KO202 ACHTUNG KO207 FP3 WHITE FP3 BIG FP3 WM (3) JC05 TXP066 P1256A P7017 TXB821 2x JC100 Co o tym myślicie? Cytuj
Bambo 0 Opublikowano 8 Listopada 2014 Napisz ile za to wszystko to może ktoś odpisze z propozycją (np.Ja ) w tej samej cenie lub bardzo zbliżonej. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 8 Listopada 2014 Jest zabawa i jest porządny efekt. Zostaw tak jak teraz jest i będzie bardzo dobrze. Podaj ile to wszystko wyjdzie i daj fotki. Cytuj
pirovskyyy 0 Opublikowano 8 Listopada 2014 pirovskyyy - od poniedziałku będzie darmowa wysyłka od 80 zł . I na dniach dojdą kolejne produkty oraz oczekiwane DUM BUM petardy itp Szkoda ze kasjopeja taka droga Cytuj
Barpek 0 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 Za obydwa komplety wychodzi 350 z haczykiem, ja 150 on za 200. Czyli u niego nic nie zmieniać? Cytuj
Barpek 0 Autor Opublikowano 13 Listopada 2014 Dobrze więc, odświeżyć trzeba Zamówionko poszło. Za wszystko 427.23 z przesyłką. Myślę, że będę zadowolony Cytuj
Barpek 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dobra, trzeba odgrzać kotleta ^^ Zakupki jak najbardziej udane, polecam bf, profesjonalna obsługa i krótki czas dostawy Prezentuje się to tak: Petardy i pierdółki: Konkrety: W tym roku odpalam pojedyńczo może w przyszłym będę się próbował w pokazach Oceniajcie Cytuj
sheff 0 Opublikowano 28 Grudnia 2014 wyrzutnie dobre i znane ze swej jakości a co do reszty to będziesz miał czym ręce zająć przed głównym strzelaniem a może się skusisz zrobić pokaz ???? Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Bardzo fajna kątówka i dużo sprawdzonych pozycji. Różnorodne petardy w sporej ilości w tym kultowe FP3. Z pewnością będziesz miał co podziwiać, a efekty będą urozmaicone. Daję 8/10 (brakuje mi trochę rakiet i moździerzy których jestem wielkim fanem ale to bardzo subiektywne i ty możesz oczywiście mieć inne preferencje). Ale nawet bez tego jest to bardzo fajny zestaw. Cytuj
Barpek 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2014 Heh, na pokaz nie ma szans bo lontu nie zamówiłem a do hurtowni specjalnie nie będę leciał. Za rok uzbieram może więcej funduszy i coś pokombinuję, więc bardziej zaawansowani w pokazach użytkownicy mogą się szykować na pytania haha Dzięki za miłe komentarze i czekam na więcej Barpek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi