adrian123 0 Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Tx-p 066 achtung big dynamite Cena : 15 zl Ilosc : 5 sztuk vs FP3 CENA : 10 zł Ilość : 20 szt Chodzi mi o to ktora z tych petard ma większą moc / huk EDIT// Precyzuj nazwę tematu tak by było wiadomo jakiej pomocy oczekujesz! Edytowane 3 Listopada 2014 przez firawerkoman Cytuj
0 michu9712 0 Opublikowano 3 Listopada 2014 Miałem TXP066 i NIE polecam. Są słabsze od FP3 i droższe, a FP3 masz aż 20 za niewielkie pieniądze. Zdecydowanie bierz FP3 Już bardziej opłacalniejszymi od TXP066 byłyby Super Petardy z Triplexa, są głośniejsze od FP3, ale jest ich 10 w opakowaniu i płacisz około dyszkę Cytuj
0 Krystian Piro 0 Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja nie polecam, najlepsze jest Fp3. :xmas_wink: Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zdecydowanie lepsze fp3. Cena oraz huk, bez porównania względem ilości oraz jakości na strone fp3, poza tym przy dużym achtungu czasami są niewypały, jedyny plus to fajny lont. Cytuj
Pytanie
adrian123 0
Tx-p 066 achtung big dynamite
Cena : 15 zl
Ilosc : 5 sztuk
vs
FP3
CENA : 10 zł
Ilość : 20 szt
Chodzi mi o to ktora z tych petard ma większą moc / huk
EDIT// Precyzuj nazwę tematu tak by było wiadomo jakiej pomocy oczekujesz!
Edytowane przez firawerkoman4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi