gorgol 0 Opublikowano 30 Września 2007 velibrum, :shock: nie możliwe... wiadomość idzie pare/parenaście sekund... a z kąd wiesz, że tyle Ci idzie ?
mpiwowski 182 Opublikowano 30 Września 2007 ma racje czasami bardzo długo wiadomość idzie. To zależy od różnych czynników. Np. jak moja siostra wysyłała do mnie meila z uczelni to szło ponad 10min. To zależy skąd wysyłasz.
wapster 0 Autor Opublikowano 30 Września 2007 mpiwowski czemu sie wypowaidasz jak wogole niamsz pojecia jak bedzie wygladal konkurs???!!? wprowadzasz wszystkich tylko w blad!!!!nierobisz nic zwiazanego z konkursem, apiszesz tu najwiecej wiadomosci...
wapster 0 Autor Opublikowano 30 Września 2007 zobaczycie, bedziecie musieli ogarnac wszystko w 4h, na tym polega konkurs....
witus 0 Opublikowano 30 Września 2007 nierobisz nic zwiazanego z konkursem, apiszesz tu najwiecej wiadomosci... No właśnie. Wiadomo, że każdy chce dobrze, ale mpiwowski pisze nie znając szczegółów :razz: No to jak email nie dojdzie to będziesz musiał nam jakoś udowodnić, że doszedł, przykładowo screen z poczty z godziną wysłania.
Ma?y 0 Opublikowano 30 Września 2007 Kurde jak dla mnie to troszke za wcześnie od 17 , akurat od 6.X zaczynam zajęcia w szkole i kończe o 18.30. Nie dało by się rozpocząć od poźniejszej godziny?
gorgol 0 Opublikowano 30 Września 2007 napewno nie przełożą konkursu z powodu jednej czy dwóch osób... :razz:
Mati88 1 Opublikowano 30 Września 2007 Ale powinien byc wymóg 18 lat(tyle należy mieć , aby móc używać fajerwerków). To jestem ciekawy kto by brał w tym udział?
pj.patryk 3 Opublikowano 30 Września 2007 Nie dało by się rozpocząć od poźniejszej godziny? mnie tez wtedy nie będzie To jest konkurs i musicie się dostosować do jego zasad. Jesli komuś nie pasuje jego termin, godzina no to trudno, nie musicie w nim brać udziału, nie jest on przecież obowiązkowy.
Ma?y 0 Opublikowano 30 Września 2007 Nie dało by się rozpocząć od poźniejszej godziny? mnie tez wtedy nie będzie To jest konkurs i musicie się dostosować do jego zasad. Jesli komuś nie pasuje jego termin, godzina no to trudno, nie musicie w nim brać udziału, nie jest on przecież obowiązkowy. No masz niestety ( dla mnie ) racje, aczkolwiek jeśli Wapster ustalał godzinę to liczyłem po cichu że będzie możliwość przełożenia. Fajna sprawa z tym konkursem ze strony SP, mam nadzieje że jeszcze będą podobne konkursy i zangażują się w nie inne firmy. Pozdrawiam.
FireMan 0 Opublikowano 1 Października 2007 mam nadzieje że jeszcze będą podobne konkursy i zangażują się w nie inne firmy. Pozdrawiam. Jasne , wszyscy by chcieli strzelać za darmoche :mrgreen: Termin został juz ustalony i nie może zostać zmieniony , jedynie można pogadać jeszcze o godzinie.
wapster 0 Autor Opublikowano 1 Października 2007 Wy sobei mozecie podawac godziny i mowic ze jest mozliwosc zmiany...ale waze jest to co jest napisane na stronie konkursu....
wapster 0 Autor Opublikowano 5 Października 2007 Konkurs z przyczyn niezaleznych odemnie zostal przeniesiony na 7 padziernika(niedziela)!Za zamiany przepraszam!
Fear 0 Opublikowano 7 Października 2007 a wyniki konkursu poznamy dzisaj jeszcze? (po 21:01 )czy dopiero jutro?
Pioter 9 Opublikowano 7 Października 2007 No właśnie ? kiedy odpowiedzi będą ogłoszone ? żeby nie trzeba było czekać, aż tak dłuuuuuuugo....
Fear 0 Opublikowano 7 Października 2007 i jeszzce jedno pytanie... czy jeżeli udział wezmą nawet 2/4 osoby to konkurs sie i tak odbędzie?
witus 0 Opublikowano 7 Października 2007 Oto strona z pytaniami:http://www.fireworks.com.pl/index.php?go=konkurs_sp [ Dodano: 2007-10-07, 17:05 ]Konkurs wystartował... Wapstera nie ma, ale ja na szczęście byłem w pogotowiu Myślę, że pytania są dla Was łatwe i poradzicie sobie z nimi bez problemu. Większość odpowiedzi znajdziecie w sieci. Tak więc nie pozostaje mi nic innego, jak...życzyć Wam powodzenia!
Albsup 0 Opublikowano 7 Października 2007 Przepraszam, czy jak się jest niepełnoletnim, to podajemy imię i nazwisko osoby pełnoletniej, którą upoważniamy do odbioru ? Drugie pytanie: czy płacimy za przesyłkę przy odbiorze, czy jak ?
witus 0 Opublikowano 7 Października 2007 Przepraszam, czy jak się jest niepełnoletnim, to podajemy imię i nazwisko osoby pełnoletniej, którą upoważniamy do odbioru ? Drugie pytanie: czy płacimy za przesyłkę przy odbiorze, czy jak ? 1. Zgadza się, podajemy dane osoby, którą upoważniamy do odbioru (pełnoletnią)2. Tego dokładnie nie wiem, ale opłata przesyłki byłaby mile widziana.
Albsup 0 Opublikowano 7 Października 2007 Ehh, no i fatalny błąd - podałem swoje dane, już wysłałem pracę - jeżeli wygram, prosiłbym o kontakt (bardzo pilne) na gg lub e-mail.
Fear 0 Opublikowano 7 Października 2007 1. Zgadza się, podajemy dane osoby, którą upoważniamy do odbioru (pełnoletnią) Więc jak by co to ja podałem dane mamy, ale e-mail mój
wapster 0 Autor Opublikowano 7 Października 2007 Wyniki:1. marcin11972. velibrum3. Dragon4. ZIP-------------------------------5. Fireman6. Fear7. Cinek6098. Albsup9. dumel10. saper11. Jano12. Marian13. Mały14. Robert A.15. Marcin F.16. Damian T.17. Alicja G.
Rekomendowane odpowiedzi