Skocz do zawartości
  • 0

Big Whale 3 vs Perfect

Pytanie

Opublikowano

Na bigfun te pierwsze rakiety są po 35zł, a Perfecty za około 31zł. I teraz pytanie, czy lepiej zamienić Perfect na Big Whale 3? W sumie to jest różnica tylko 3 rakiet i 4 zł, ale nie wiem, czy Big Whale 3 są opłacalne na swój efekt, bo tych rakiet po prostu nie miałem. Oglądałem filmy i wydają się te rakiety naprawdę piękne, ale kamera to jednak nie to samo, co efekty "na żywo". Pomóżcie, czy opłaca się zamienić Perfecty na Big Whale 3?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Moim zdaniem warto.Miałem Big Whale 3 3-lata temu i byłem zadawolony.

• 0
Opublikowano

Miałem Big Whale 3 w zeszłym roku, mogę Ci je polecić z czystym sumieniem, mają na prawdę duże efekty. Nie ma się co zastanawiać tylko dołożyć te 4 złotówki i je kupić :)

• 0
Opublikowano

Także miałem oba rodzaje zaproponowanych przez Ciebie rakiet. Są one porównywalne efektami, 3zł to nie jest aż tak dużo i według mnie mógł byś się skusić na Big Whale 3. Możesz też zobaczyć jakie mają efekty i zdecydować. Na prawde nie ma większej różnicy.

JacuQM

• 0
Opublikowano

Miałem Big Whale 3 i zrobiły na mnie wielkie wrażenie.Polecam ci je wziąć ;)