piropiotr223 11 Opublikowano 8 Listopada 2014 Który zestaw promocyjny z strony big fun jest najbardziej opłacalny? Składam zamówienie i prosze o pomoc. Sorki ma być z 50zł.Inne już wybrałem:). Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 8 Listopada 2014 Tylko za jaką kwotę ma on być najbardziej "opłacalny" . bo ogólnie to te dwa : http://www.sklepbigfun.pl/product/view/2068/zestawy-promocyjne/zestaw-promocyjny-100-numer-3 http://www.sklepbigfun.pl/product/view/2062/zestawy-promocyjne/zestaw-promocyjny-50-numer-2 Cytuj
0 Kamilox 0 Opublikowano 8 Listopada 2014 Według mnie to opłacalność wygląda tak: Zestawy 50+ Numer 1 i 2 Zestawy 100+ Numer 2 i 3 Zestawy 250+ Numer 1 i 2 A w dalszych zestawach są prawie tylko kostki, więc samemu trzeba ocenić. Powiem jedno, rok temu były o niebo lepsze zestawy niż teraz. Oni tam dają produkty które się nie sprzedają, a muszą się ich pozbyć to rozdawają. Taka jest moja opinia. :)/>/> Jak ma być z 50 to weź Rubicony, czyli numer 2 Cytuj
0 piropiotr223 11 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 A który lepszy? Ten z fontannami trzema czy ten z wyrzutnią od piromaxa? Bo mam dylemat między nimi i nie moge się zdecydować. Czy polecacie jeszcze inny. Cytuj
0 Kamilox 0 Opublikowano 8 Listopada 2014 A który lepszy? Ten z fontannami trzema czy ten z wyrzutnią od piromaxa? Bo mam dylemat między nimi i nie moge się zdecydować. Czy polecacie jeszcze inny. Weź ten z wyrzutnią lub jak chcesz to ten z rakietami. Cytuj
0 piropiotr223 11 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 Te rakiety są lepsze od fontanny i wyrzutni, mają jakikolwiek efekt??? Cytuj
0 Kamilox 0 Opublikowano 8 Listopada 2014 Czy lepsze od wyrzutni to nie wiem, ale mają fajne efekty jak na swoją wielkość. Cytuj
0 piropiotr223 11 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 Dziękiuje wam za wszystkie odpowiedzi. Wybiore jednak rakiety za radą kamiloxa. Jeszcze raz dziekuje oraz pozdrawiam. Cytuj
Pytanie
piropiotr223 11
Który zestaw promocyjny z strony big fun jest najbardziej opłacalny? Składam zamówienie i prosze o pomoc.
Sorki ma być z 50zł.Inne już wybrałem:).
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi