Widelczyk 0 Opublikowano 8 Listopada 2014 Tak jak w temacie, które najbardziej się opłaca i gdzie najlepszy efekt? Będę kupować najpewniej w tesco bo na 100% je tam dostanę, tam myślę Cytuj
0 Widelczyk 0 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 Dobra, jak będą Jr8 albo 6 to wezmę Ale jak nie to nie :P/> szkoda że zabrakło rakietek Ghost ;/ Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 8 Listopada 2014 Rakiety ghost są naprawde dobre jak na swoją cene i wielkość, pisk i mała czerwono-zielona peonia. Co do rakiet diablo to 8 i 6 to najlepszy wybór. Raz miałem 1 i mimo dobrego wsadzenia do rurki wybuchały na ziemi ale do zabawy idealne. Cytuj
0 Widelczyk 0 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 No ale wiesz, trochę huku musi być a nie same gwiazdki xD a gdzie najpewniej będą te jR8 i 6? I ile około kosztują? Cytuj
0 Kamilox 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 Gdzie będą to nikt nie wie, a co do ceny na bf JR6 kosztują 18,49zł, a JR8 19,99, więc w marketach będą kosztować ok 25zł. Cytuj
0 michu9712 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 JR8 są też dostępne na fajerwerkitanio.pl, a i spodziewana jest również dostawa JR6 Cytuj
0 Widelczyk 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 Teraz to ja już paczkę zamówiłem to kolejnej nie będę bo dostawa 23 zł -,- Wydaje mi się ze najpewniej w Tesco bo mają produkty Jorge, a jak nie to trzeba szukać ;/ Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zobacz do działu o marketach, są tam gazetki kilku lat ze wszystkich sklepów, tesco równierz. Nie chcę zle przepowiadać ale wątpie żeby te rakiety były w tym toku tam dostępne. Cytuj
0 Widelczyk 0 Autor Opublikowano 10 Listopada 2014 To jeżeli moge brać JR8 to brać, czy lepiej JR6? Chodzi o to gdzie większy efekt Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 10 Listopada 2014 To jeżeli moge brać JR8 to brać, czy lepiej JR6? Chodzi o to gdzie większy efekt ;)/> Weź JR8 i będziesz zadowolony Cytuj
Pytanie
Widelczyk 0
Tak jak w temacie, które najbardziej się opłaca i gdzie najlepszy efekt?
Będę kupować najpewniej w tesco bo na 100% je tam dostanę, tam myślę
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi