PiroManiaHD 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 Siemanko napisze moją propozycje stuffu na tegorocznego sylwestra . Napiszcie co dodać i co zmienić . Korsarz 12 szt x2 Explosive 1 40 szt x2 Explosive 2 20 szt x2 Bang 20 szt x2 Żuki 20 szt x2 Saper 20 szt x2 Rzymski ognie Multicolour 12 szt x1 Show Box 49s. x1 Orion 6 szt x1 Koliber 10 szt x1 Cyrcobiltz 10 szt x1 Lont 1 metr x2 _______________ Wyszło mi 98,98 zł za same produkty . Zamawiam z kolegą KrystianPiro , na przesyłke składamy się po pół . Więc komentujcie co zmienic zamawiam na www.fajerwerkimarket.pl Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 Jak dla mnie to tak jest dobrze, masz trochę efektu i więcej zabawy. Masz też ciekawe peterdy. Radzę ci zamienić coś na Fp3 small np. Bang lub Saper. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 9 Listopada 2014 Stuff bardzo fajny. Jest jedna duża wyrzutnia i coś do zabawy. Zmień tylko petardy jak kolega już wyżej napisał i będzie bardzo dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi