sheff 0 Opublikowano 15 Listopada 2014 zdecyduj sie najpierw na jedną opcje a nie co 5 minut zmieniasz zdanie i ciągle pytasz czy dobry suff jak ci opowiadają użytkowniczy i pomagają w doborze to ty i tak zmieniasz wszystko o 360 stopni Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 No nie wiem, zdecyduj się ja tam tak jak ci powiedziałem. Zamówisz mi dwie kostki razem 32 zł i w marketach dokupuje i gitara gra. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 17 Listopada 2014 No teraz to stuff z efektem i konkrety. Przestań już tak wszystko zmieniać bo to na prawdę denerwuję. Zamów to bo jest dobrze jak w tej cenie. PS. To mój 299 post. Cytuj
sheff 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Stuffu nie widać, tylko ciągłe dywagacje na temat co może zamówię a może to a może tamto a może ten temat ktoś przeniesie do działu pomoc?? Tu się chyba prezentuje swój stuff a może się mylę??? Może ktoś mi odpowie i znowu będzie dywagacja na temat który niema sensu. Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 http://imgur.com/0noxef0 Zamówione co myślicie ? Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 23 Listopada 2014 Dobre zamówienie , czekam na fotki jak paczka przyjedzie Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 26 Listopada 2014 Świetny też nasz arsenał ! - Big Bang Kasjopeja - Chemical Atack - MultiColour - Cyrkoblitz S Mały - Orion To moje rzeczy a są na twoim zdjęciu, więc może dodaj zdjęcie tylko twoich pro !!!! kosteczek i innych rzeczy bo się będzie myliło. Jeszcze raz napiszę stuff wisienka na torcie ! MEGA ! Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 Uwaga 2 paczka została zamówiona wczoraj a zamówiłem : Wyrzutnia Diamond 3 Multicolour Orion Corsair Korsarz Za wszystko dałem 16,88 a wyrzutnie Diamond 3 wygrałem w konkursie na fajerwerkimarket.pl Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nie opłaca się zamawiać za 16 zł -,- Ja to tylko dobrałem żebym przed godziną 00:00 mieć czym się pobawić bo mam 11 wyrzutni Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 4 Grudnia 2014 no ale jak tylko za 16 zł to do tego dostawa 20 czyli 36zł już lepiej w marketach dostaniesz Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 no ale jak tylko za 16 zł to do tego dostawa 20 czyli 36zł już lepiej w marketach dostaniesz Ty się dziwisz że Cię blokują jak ty na niczym się nie znasz ... Brałem udział w konkursie i wygrałem kostkę i pozwolili dobrać sobie produkty do tego pudełka z kostką i płacić tylko za produkty ... Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 4 Grudnia 2014 a skąd miałem wiedzieć że ty w konkursie brałeś udział ? Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nie kłócić mi się tu. Ja też nie pomyślałbym że z konkursu dostałeś, więc spokój Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Przecież napisał uwaga zamówiona druga paczka i na końcu że wygrał w konkursie kostkę. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Przecież napisał uwaga zamówiona druga paczka i na końcu że wygrał w konkursie kostkę. Tak, ale nie napisał ze mógł sobie coś do paczki dobrać i ja na początku myślałem że to dwie osobne paczki. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 4 Grudnia 2014 No to zle myślałeś ale każdemu się zdarza, nie kłóćmy się tu. Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2014 część druga i ostatnia zapraszam do komentowania <------ Film z Całością Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2014 Do stuffu dokupiłem : Rc3 x2 Crash x1 Explosive 1 x7 Big Corsair x2 Picolo corsair x4 Za wszystko dalem 37 zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi