PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 Czy ta wyrzutnia uran to z seri big bang jezeli tak to wez zamiast niego wenusa tak z big banga Cytuj
sheff 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 no i teraz piekny stuffik, posiadam w swoim takie same wyrzutnie Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 Czy ta wyrzutnia uran to z seri big bang jezeli tak to wez zamiast niego wenusa ale wenusa na ma na fm Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 no i teraz piekny stuffik, posiadam w swoim takie same wyrzutnie dasz fotke twojego stuffu ? Cytuj
pirovskyyy 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 tak z big banga To wez wenusa zamiast urana albo solaris Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 To wez wenusa zamiast urana albo solaris Już nic nie zmieniam ale dzięki za podpowiedzi Cytuj
pirovskyyy 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 Już nic nie zmieniam ale dzięki za podpowiedzi :)/> Spoko Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 9 Listopada 2014 Stuff bardzo fajny ale nie bierz urana, jak rzymski ogień. Wez dołuż troche kasy i kup naprzykład wyrzutnie tyrant zamiast tego urana. Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 a mam takie jedno pytanie ma ktoś może film z fp3 white ? Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 Stuff bardzo fajny ale nie bierz urana, jak rzymski ogień. Wez dołuż troche kasy i kup naprzykład wyrzutnie tyrant zamiast tego urana. narazie nie mam tyle kasy ale jak się uzbiera to czemu nie Cytuj
sheff 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 Najpierw zrób porządek z twoimi tematami bo już masz trzy założone i w kazdym praktycznie to samo !!!! Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 Najpierw zrób porządek z twoimi tematami bo już masz trzy założone i w kazdym praktycznie to samo !!!! przypadkowo mi się drugi stworzył i się nie da usunąć Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 Jeszcze po świętach wskoczę do E-Leclerc i kupie dużo hukowych od Piromaxa może nawet jakieś inne kostki lub rzymiaki ... Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 Macie kanały na Youtube ? dajcie linki zasubskrybuje . Mój kanał https://www.youtube.com/channel/UCuBW9qO0X3Fq5K137v5dPQg Zapraszam Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 9 Listopada 2014 Macie kanały na Youtube ? dajcie linki zasubskrybuje . Mój kanał https://www.youtube.com/channel/UCuBW9qO0X3Fq5K137v5dPQg Zapraszam Daj to do tematu zdjęcia i filmy. Nie pisz takich rzeczy w tym temacie. I nie bierz URANA. XD. Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 Kompletna zmiana planów zamawiamy z kolega na Big Funie ! Fire Art 4 - 7,49 zł x1 Macrocosmos III - 13,50 zł x1 Purple Tail 17,82 zł x1 Pi - 19,99 zł x1 Multicolour - 8,91 zł x1 Motylki Piromax - 2,99 zł x1 Cyrkoblitz - 5,99 zł x1 Diabolo jr1 - 8,99 zł x1 Imagine - 10,99 zł x1 Red Torch - 3,50 zł x1 Wyszło coś koło 100 zł chyba 100,47 zł nie pamiętam Komentujcie Cytuj
Bambo 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 No ładnie.Osobiście polecałbym ci dokupić jeszcze jakieś petardy na piropolska.pl np. Dum Bum albo Colour Salute , Dragon boom itp. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 No wreszcie się zdecydowałeś !, ale polecał bym ci Big Bang Wenus ! jest kozacki naprawdę. To zamawiamy 23 listopada czy 1 grudnia ?. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 No no stuff się bardzo poprawił Jak możecie to zamawiajcie 23 listopada, bo wtedy będzie jeszcze promocja. Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 10 Listopada 2014 Do tego stuffu najprawdopodobniej dojedzie jeszcze dużoo petard hukowych za prawie 100 zł Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 10 Listopada 2014 No to dawaj Ryko 23 listopada póki mam kasę, bo wywalę na rower wszystko znowu i będzie. Zapraszam do mojego stuffu, pomóżcie mi w doborze kostek Mars, Kasjopeja, Wenus ? czy Show Box i Kasjopeja ? Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 13 Listopada 2014 Co sądzicie o tym stuffie ? : Show Box 49s Future Game green 16s Macrocosmos III 10s Little palm tree 6s Multicolour 12 szt Napiszcie który wybrać ten wcześniejszy czy ten ? Cytuj
PiroManiaHD 0 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 Uwaga zmiana planów co powiecie na to : Future Game Blue x1 ------- 16 strzałów Future Game Green x1 ------ 16 strzałów Future Game Red x1 -------- 16 strzałów Show Box x1 --------------- 49 strzałów Big Bang Wenus x1 --------- 25 strzałów Birma x1 ------------------ 9 strzałów Łącznie : 149,94 zł za same produkty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi