Widelczyk 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 Jak to jest z tym kuponem "KURIER" na fajerwerkimarket bo dodałem sobie te rakietki JR8 i pokazuje mi cenę dostawy ;/ a kupon daję darmową wysyłkę no to co z tym jest? Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 9 Listopada 2014 Musisz kupić najpierw ten kupon. Musisz równierz zamawiać powyrzej 100 zł. Jeśli Ci to nie działa to i tak zamów a jak będą do Ciebie dzwonić o potwierdzenie zamówienia to powiedz że wybrałeś kupon z darmową przesyłką. Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 9 Listopada 2014 W regulaminie konkursu. Promocji też nie możemy wybrać kilka tylko jedną. Jeśli zamawiasz za 500zł to najlepiej wez promocje 25%. Cytuj
0 Widelczyk 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 Teraz to tylko te rakietki chce Ale raczej będę szukać w marketach Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 9 Listopada 2014 Jak kupisz ten kupon to chyba ci nie pokaze odrazu darmowej wysyłki dopiero oni sami odliczą jak bedą wysyłać paczke Cytuj
0 Widelczyk 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 No ja też tak myślałem ale tutaj kolega pisze że od 100 zł, ale ja tam nie widze takiego punktu w regulaminie dobra, mam ten punkt, sorry Cytuj
0 PiroManiaHD 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 wy nie wiecie o co chodzi . Tu chodzi o to że jest np 1 sztuka -25 % i jak ktoś pierwszy ją kupi to jej nie bedzie ,bedzie dopiero następnego dnia i o to chodzi że kto 1 ten lepszy . (kto pierwszy kupi ten lespzy ) Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 9 Listopada 2014 wy nie wiecie o co chodzi . Tu chodzi o to że jest np 1 sztuka -25 % i jak ktoś pierwszy ją kupi to jej nie bedzie ,bedzie dopiero następnego dnia i o to chodzi że kto 1 ten lepszy . (kto pierwszy kupi ten lespzy ) No brawo, za rozumowanie. A tak wogóle to my pisaliśmy o darmowej przesyłce a nie o 25%, myślisz że nikt nie wie o tym co ty piszesz? Najpierw pomyśl, potem napisz posta. A poza tym mało osób korzysta z tych promocji, więc są prawie cały czas dostępne. Cytuj
0 PiroManiaHD 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 No brawo, za rozumowanie. A tak wogóle to my pisaliśmy o darmowej przesyłce a nie o 25%, myślisz że nikt nie wie o tym co ty piszesz? Najpierw pomyśl, potem napisz posta. A poza tym mało osób korzysta z tych promocji, więc są prawie cały czas dostępne. ale ja napisałem np. 25 % z wysyłką jest tak samo Cytuj
Pytanie
Widelczyk 0
Jak to jest z tym kuponem "KURIER" na fajerwerkimarket bo dodałem sobie te rakietki JR8 i pokazuje mi cenę dostawy ;/ a kupon daję darmową wysyłkę no to co z tym jest?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi