Skocz do zawartości
  • 0

Diablo JR2

Predator100

Pytanie

Opublikowano

Siemka zamawiam na sylwestra fajerwerki i mam problem bo nie wiem czy opłaca się kupować rakiety diablo JR2

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Rakietki Diabolo są dobre w miarę rozsądnej ceny , więc tutaj moje pytanie do ciebie po ile masz okazję je kupić oraz czy nie wolałbyś lepszych np JR4/JR6

• 0
Opublikowano

Kup JR6 one sa super :) a głownie te rakiety sa dobre do zabawy

• 0
Opublikowano

12,90 za JR2 zaraz zobacze ile JR6

Czy ja wiem , za 13zł JR2 kupować , sprawdź tą cenę JR6/8 jeśli będzie to cena ok 16-19zł śmiało brać te lepsze

• 0
Opublikowano

Tak jak przemo wyżej napisał, dopłać te kilka złoty mi miej naprawde porządne efekty, jr8 i jr6 są godne polecenia a różnica cenowa między jr2 a nimi nie jest zbyt duża.

• 0
Opublikowano

Tak jak przemo wyżej napisał, dopłać te kilka złoty mi miej naprawde porządne efekty, jr8 i jr6 są godne polecenia a różnica cenowa między jr2 a nimi nie jest zbyt duża.

Jednak biorę JR8 :D

• 0
Opublikowano

Podobno Jorge nawet te rakiety zepsuło :( :(