FireFun 0 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Haha, to ja miałem inaczej. Jak byłem mały, (nie wiem może 6-7 lat), bałem sie fajerwerek. Pamiętam jak w mniej więcej tym wieku tata podpalał rakiety z balkonu, z ostatniego piętra w bloku. Były to o ile pamiętam diabolo. Nigdy też nie zapomnę momentu, kiedy w zestawie były diabełki. Moja mam widząc to, że są one w trocinach mówiła do taty, żeby uważał, bo może to mocne jest skoro w trocinach hah. Tata to podpalał, ale nic z tego nie było : D. A moje pierwsze "większe" fajerwerki, to jak miałem 10, 11 lat. Pamiętam jak wtedy kupiłem z tatą 4 zestawy z biedronki (te małe). Wychodziłem ze sklepu taki szczęsliwy hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Mój pierwszy stuff to była paczka picollo, rakiety Diabolo,fontanno-wyrzutnia. miałem wtedy chyba z 7lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Z tego co pamiętam to były jakieś rakiety z Hestii, to był chyba Sylwester 2003/2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol 6 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 nie pamiętam kiedy, ale były to rakiety morfeusz z Jorge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Tak na prawdę to pierwszy u mnie były pistolet na kapiszony i ko201 , potem zestaw z bazaru typu nostradamus wcześniej to tylko brat cyrkoblitze miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 ja zaczołem sie interesowac piro jak miałem 6-7 lat wtedy kupiłem piro za jakies 30-50zł i tak z roku na rok coraz wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczek 0 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Pamiętam moją pierwszą kostkę, czyli SBB-18 Monstrum od śmieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid 0 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ja zacząłem strzelanie w wieku 13 lat. Wtedy i północy miałem tylko i wyłącznie gwiżdżące rakietki . Potem jak skończyłem 18 lat i zacząłem pracować na siebie z roku na rok kupowałem co raz więcej i taki prawdziwy zestaw kupiłem w roku 2007/2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekk 0 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ja pierwszy raz zacząłem strzelać jak miałem 7 Lat przez to że Tata zaczarował mnie Pirotechniką ; ) Więc już strzelam dobre 12 lat ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ja strzelam od 6/7 roku życia, zaczeło się gdy tata odpalił jakieś pięć lat temu rzymskiego z bazarku i fontanne, i jak sąsiad starszy o 5 lat odpalił przy mnie swój stuff. Teraz to jak nałóg. XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropilo12 0 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ja pierwsza petarde zycilem w wieku 7 lat . ale w tedy się cieszylem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Mój pierwszy stuff miałem w wieku 9 lat Składał się z dwóch małych, zielonych rzymskich ogni brz żadnego rozprysku, srebrną fontannę (tata przymocował ją do bramy i się przewróciła ), kilkunastu petard pokroju Piccolo/Explosive 1, ale były trochę większe, paru bączków i zestawu kilkunastu małych rakiet ze Śmieszka (byłem zawiedziony efektem, bo rozprysk był mały). Pamiętam, że tata zaproponował mi, żebym odpalił rakietę, ale ja się bałem i odmówiłem . Szkoda, że w tych czasach 2008-2010, nie myślałem o FP3, które miały wtedy swój "okres świetności" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs 21 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Mój pierwszy raz był w sumie nie tak dawno bo na sylwestra 2014/2015 a miałem już wtedy 20 lat. Do wtedy nie interesowały mnie fajerwerki, nie wiem nie przyciągały mnie jakoś, w dodatku nikt w domu nie strzelał nigdy fajerwerkami, jedynie ojciec kupił kiedyś petardy i to wszystko. W 2014 właśnie byłem raz w Biedronce i z ciekawości kupiłem małą kostke za 10zł- mistrzowie ognia chyba. Byłem bardzo wtedy podekscytowany i kupiłem kilka dni później wyrzutnię Cobra z Europyro. W sumie nie wiem dlaczego akurat wtedy zacząłem swoja przygodę z fajerwerkami a nie wcześniej. Może dlatego, że się wtedy jeszcze uczyłem i kasy nie było tyle co teraz. Tak więc w tym roku przypada mój 5 rok z fajerwerkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ssak 13 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 u mnie co sylwestra ojciec i wujek naparzali petardami,rakietami i cyrkoblitzami zawsze mnie to ekscytowało więc pierwszy raz odpaliłem petardę za młodego szczona to było picollo na draskę odpaliłem je w domu wyrzuciłem na dwór i zamknąłem drzwi bo bałem się wybuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroMan25 75 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Pierwszy raz na sylwestra za własne pieniądze miałem 2 rzymskie ognie 10 strzałowe od hestii. A w ogóle 1 raz z pirotechniką.... to chyba jak narzekałem tacie że chce petardy (bo jakiś kolega miał xD, miałem w tedy chyba z 9 lat) to wyciągnął z siatki w piwnicy dużego korsarza na draskę od jorge i jakiegoś china bollera. Jak się w tedy cieszyłem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 119 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Mój pierwszy stuff w życiu to był w roku 2002/2003 5 paczek piccolo importera Tropic jeden duży achtung lontowy TC5B,fontanno wyrzutnia Fantazja motylek Ufo oraz jeden Cyrkoblitz nie pamiętam już jakiego był importera jedynie co pamiętam to że był cały czarny i z boku miał bardzo małe białe napisy i był dość ciężki (i nie nie była to petarda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi