Nowatek 0 Opublikowano 11 Listopada 2014 witam jak w temacie jestem dzis po małych zakupach i miedzy innymi na poligrafii kasjopeji i plutona sa nazwy innych wyrzutni z tej serio (solaris mars itd..) i na plutonie mam nazwe wyrzutni supernowa/supernova nie pamietam czy pisane przez W czy V ;p wie ktos cos o takowej wyrzutni ? pozdrawiam Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 12 Listopada 2014 Ja mam kasjopeje ale mi normalnie pisze Kasjopeja Cytuj
0 Nowatek 0 Autor Opublikowano 12 Listopada 2014 Endriu przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem ja tez mam normalnie napisane kasjopeja tylko na jednym z bokow sa wypisane nazwy innych wyrzutni z tej serii i tam pojawia sie nazwa supernova Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 13 Listopada 2014 To najwidocznief musiałała dojść nowa wyrzutnia z tej serii albo już była i nikt na to nie zwrócił uwagi. Z ciekawości postaram się zopatrzyć w wyrzutnię z serii big bang. Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 13 Listopada 2014 Z big bangów ostatnio to zmienił się tylko numer kostki Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 13 Listopada 2014 A moim zdaniem to po prostu napisane jest ale w innym języku Cytuj
Pytanie
Nowatek 0
witam jak w temacie
jestem dzis po małych zakupach i miedzy innymi na poligrafii kasjopeji i plutona sa nazwy innych wyrzutni z tej serio (solaris mars itd..)
i na plutonie mam nazwe wyrzutni supernowa/supernova
nie pamietam czy pisane przez W czy V ;p
wie ktos cos o takowej wyrzutni ?
pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi