CinQuXs 0 Opublikowano 14 Listopada 2014 W tym roku postanowiłem przenieść się całkowicie na zabawę i tak też został ułożony moj stuff. Jako, że zawsze bardzo miło wspominam czas oczekiwania na godzinę 00.00 to nie może mi zabraknąć zabawek na ten czas. :xmas_laugh:/ Foto: Stuff składa się z : K0201 - SUPER CORSAIR - KOMETA - 60 SZT. - 1 paczka JC01S - PICCOLO CORSAIR - 8 paczek P0003 ŻUKI - 9 paczek JF66 FLASH - 2 paczki P1215 SZALONY PIRAT- 2 paczki K0204H EXPLOSIVE IV - 12 szt. - 3 paczki K0203 Corsair TROPIC - 1 paczka P2000 - PETARDA SAPER - 5 paczek TXP841 PETARDA "GROM 4" 10 szt - 2 paczki PETARDY PXP305 RC5- PIROMAX- 2 paczki P1203C - KORSARZ 4 x HUK - 4 paczki JC05 - PETARDY 30 szt. - 14 pazcek FP3 PETARDY 20 SZT. - 10 paczek JF02 - FOUNTAINS 5 SZT.- JORGE- 5 paczek T6238 - RZYMSKIE OGNIE - 12 SZT. - 2 paczki JW01 - SATURN MISSILES - 6 kosteczek P7021C - CYRKOBLITZ - KOMETA - 6 paczek P7025 - CYRKOBLITZ - 6 paczek W504 MAŁY KAMIKADZE (12 szt.) - 2 paczki P8008 - GHOST - KOMETA - 4 paczki WYRZUTNIA P7011 - KAIR - 7 STRZ. - 8 kostek WYRZUTNIA P7026 - BIRMA - 1 kosta WYRZUTNIA LDC294 - PALERMO - 2 kostki WYRZUTNIA P7035 - BOLIWIA - 1 kostka Całość i więcej na filmie(sory za hałas ale chodziłem po kartonach zabezpieczajacych przesyłkę :xmas_biggrin:/ ): Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 14 Listopada 2014 Jest git, widzę, że z zestawem hukowym będziesz w tym roku wymiatał Kair bardzo fajna kosteczka za grosze, bardzo ją Polecam wszystkim Jeszcze jakbyś miał jakieś rakiety, chociażby Perfecty to byłoby jeszcze lepiej zapraszam do mnie :xmas_happy: Cytuj
domin839 2 Opublikowano 14 Listopada 2014 Też w tym roku w 100% na zabawe stawiam, zazdroszcze stuffu Cytuj
Edziuu 0 Opublikowano 14 Listopada 2014 Takie stuffy uwielbiam wręcz ;D jest wszystko co do zabawy potrzebne, jka dla mnie 10/10 ;D Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 15 Listopada 2014 Stuff w moim stylu. Jest mnóstwo petard i innych zabawek, ale nie zabrakło również dobrych kostek. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 15 Listopada 2014 Stuff swietny Ja tez w tym roku chce na zabawe stawiac ale i konkretu nie moze zabraknąc Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 15 Listopada 2014 Bardzo ładny stuff będziesz miał zabawy od samego rana do 1-2 w nocy spokojnie jak nie dłużej Cytuj
CinQuXs 0 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 Jest git, widzę, że z zestawem hukowym będziesz w tym roku wymiatał :)/>/> Heh, w maju zamówiłem 14 paczek Dum Bum, lecz do sylwestra dotrwały tylko 2 paczki. Co poradzić :xmas_laugh:/> petardy u mnie akurat schodzą w dużej ilości przez cały rok. Muszę poszukać i jak znajde to wstawie jeszcze fotkę z całą, byłą ilościa DumBum. Jeszcze jakbyś miał jakieś rakiety, chociażby Perfecty to byłoby jeszcze lepiej :)/> Moje plany na ten rok zmianiały się co chwilę. Faktycznie brakuje tutaj dobrych rakiet i jakieś lepszej kostki, planowałem 2 część lecz kasę na ten cel musiałem wydać na inne ważne rzeczy więc nie żałuję aż tak bardzo, choć szoda :xmas_sad:/> . Stuff bardzo fajny i jak stawiałeś na zabawę to będziesz miał aż nadto ;p :xmas_biggrin:/>/> I oto własnie mi chodziło, żeby zabawy było bardzo dużo i nie móc myśleć aby się ograniczać. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 15 Listopada 2014 Stuff super daje 9/10. Dużo masz tego cyrko ale uważaj przy nich bo łatwo z nimi o wypadek. Sam mam trzy kairy a jeden odpalony i mimo małych gabaryrów efekt ma przepiękny ale sama kostka jest niestabilna, lekko wbita w ziemię i tak się przewróciła. A co do reszty to poprostu jak dla mnie miazga. Cytuj
CinQuXs 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2014 Heh, w maju zamówiłem 14 paczek Dum Bum, lecz do sylwestra dotrwały tylko 2 paczki. Co poradzić :xmas_laugh:/>/>/>/> petardy u mnie akurat schodzą w dużej ilości przez cały rok. Muszę poszukać i jak znajde to wstawie jeszcze fotkę z całą, byłą ilościa DumBum. Przeglądając dzisiaj zdjęcia znalazłem je. Mój temat ze stuffem miał się rozpocząć z takim akcentem jak na zdjęciach poniżej. Ale jak już wiem w moim przypadku kupowanie stuffu na wcześniej niż listopad nie ma sensu :D/>. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zawartość postawiona ewidentnie na petardy.Szokująca liczba cudownych dum bumów. :xmas_smile: Jest jeszcze kilka możliwych kostek.Stuff nie jest w moim stylu,ale tymi petardami zrobisz mega bombardowanie :xmas_laugh: Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Widać kolega też uwielbia huk :xmas_wink: stuff z dużo ilością zabawy dla mnie bomba !:xmas_biggrin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi