witus 0 Opublikowano 4 Października 2007 JW106 Exclusive CollectionStrzały: 25Kaliber: 20mmEfekt: RED STARS SKY BLUE + RED TAIL • GREEN GLITTERING + GREEN TAIL • PURPLE GREEN PEONY + BLUE TAIL • WHITE GLITTERING + SILVER TAIL • RED + TIME RAIN + RED TAIL (RHYTHMED RISING)JW106 Exclusive Collection FILM (kliknij prawym przyciskiem myszki - zapisz element docelowy jako..) Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 4 Października 2007 Bardzo ładna, szybka wyrzutnia :grin: Nowe, fajne efekty i piękny finał. Ciekawe czy będzie można ją dostać gdzieś w Polsce i po ile chodzi w detalu. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 4 Października 2007 Bardzo ładna, szybka wyrzutnia :grin: Nowe, fajne efekty i piękny finał. Ciekawe czy będzie można ją dostać gdzieś w Polsce i po ile chodzi w detalu. Ta wyrzutnia myślę, że kosztowała by około 30zł a może i taniej nawet bo ma mały kaliber. Ja po tej baterii spodziewałem się czegoś lepszego, efekty znowu podobne (można znaleźć w pozostałych wyrzutniach jorga) mogli by być bardziej oryginalni i wymyślić coś nowego. Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 4 Października 2007 (...) W sumie to raczej będzie kosztować około 20 zł, bo parametry techniczne podobne są do Thunder Raina / Tyranta. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 4 Października 2007 Nawet spoko ta wyrzutnia, chodz dla mnie to troche za szybka :razz: jedno na drugie na siebie leci i bardzo szybko się kończy, lecz efekty są ładne. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 27 Listopada 2007 ta wyrzutnia jest w eurocashu za 36 zł chyba ją kupie tyko żę jest bardzo szybka ale efekt piorunujący :grin: Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 27 Listopada 2007 Miałem ją dzisiaj kupić i gość powiedział że ma super efekty ale dostałem BLACK CAT za 35zł i wziołem to drugie :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Nowy film wyrzutni JW106 Imagine znaleziony na neciehttp://www.vuurwerkfan.nl/frset_video/vide...des/JW-106.htmlna tym filmie odpalają dwie wyrzutnie na raz. Cytuj
jano 0 Opublikowano 15 Listopada 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=Nu_Zi8XZjt4 Proszę nowy film, tylko że na nim odpalane są dwie. Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 19 Listopada 2008 To już chyba tyrant albo coś tego typu bardziej się opłaca strasznie monotonne efekty chociaż finał niezły7.5/10 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 19 Listopada 2008 Hestiabum te same wyrzutnie (ten sam symbol, nazwa i wygląd) Inaczej są robione efektowo dla Holandii i dla Polski. Czyli wyrzutnia dla Polski będzie się różnić od tej dla Holandii. Więc za bardzo ten film nam nie pomoże bo prawdopodobnie polskie JW106 ma inny efekt. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 21 Listopada 2008 Rok temu jeszcze nie wiedziałem że wyrzutnie są takie piękne i nie kupiłem jej w eurocashu ale w tym kupie o ile jeszcze będzie bo jest po 23 zł chyba warto ?Ogólnie wyrzutnie szybko strzela ale to nawet fajny efekt i ma bardzo dużo kolorów ocena 9/10 bym dal 10/10 jak bym miał film jakiegoś usera z forum Cytuj
Gość Felix1 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Nowy film wyrzutni:http://pl.youtube.com/watch?v=6tyKym-FsvA Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Moim zdaniem nie opołaca się kupić tej wyrzutni ... Ma efekty takie same jak Hot z Biedronki, tylko że ma więcej strzałów. Za 27zł mamy 3 wyrzutnie Hot i wystarczy, że je odpalimy na raz, a efekt będzie nawet lepszy, bo wtedy mamy, aż 30 strzałów. Pzdr. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi