witus 0 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 JW106 Exclusive CollectionStrzały: 25Kaliber: 20mmEfekt: RED STARS SKY BLUE + RED TAIL • GREEN GLITTERING + GREEN TAIL • PURPLE GREEN PEONY + BLUE TAIL • WHITE GLITTERING + SILVER TAIL • RED + TIME RAIN + RED TAIL (RHYTHMED RISING)JW106 Exclusive Collection FILM (kliknij prawym przyciskiem myszki - zapisz element docelowy jako..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Bardzo ładna, szybka wyrzutnia :grin: Nowe, fajne efekty i piękny finał. Ciekawe czy będzie można ją dostać gdzieś w Polsce i po ile chodzi w detalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Bardzo ładna, szybka wyrzutnia :grin: Nowe, fajne efekty i piękny finał. Ciekawe czy będzie można ją dostać gdzieś w Polsce i po ile chodzi w detalu. Ta wyrzutnia myślę, że kosztowała by około 30zł a może i taniej nawet bo ma mały kaliber. Ja po tej baterii spodziewałem się czegoś lepszego, efekty znowu podobne (można znaleźć w pozostałych wyrzutniach jorga) mogli by być bardziej oryginalni i wymyślić coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 (...) W sumie to raczej będzie kosztować około 20 zł, bo parametry techniczne podobne są do Thunder Raina / Tyranta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Nawet spoko ta wyrzutnia, chodz dla mnie to troche za szybka :razz: jedno na drugie na siebie leci i bardzo szybko się kończy, lecz efekty są ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ta wyrzutnia jest w eurocashu za 36 zł chyba ją kupie tyko żę jest bardzo szybka ale efekt piorunujący :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klopsik92 0 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Miałem ją dzisiaj kupić i gość powiedział że ma super efekty ale dostałem BLACK CAT za 35zł i wziołem to drugie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Nowy film wyrzutni JW106 Imagine znaleziony na neciehttp://www.vuurwerkfan.nl/frset_video/vide...des/JW-106.htmlna tym filmie odpalają dwie wyrzutnie na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=Nu_Zi8XZjt4 Proszę nowy film, tylko że na nim odpalane są dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 To już chyba tyrant albo coś tego typu bardziej się opłaca strasznie monotonne efekty chociaż finał niezły7.5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Hestiabum te same wyrzutnie (ten sam symbol, nazwa i wygląd) Inaczej są robione efektowo dla Holandii i dla Polski. Czyli wyrzutnia dla Polski będzie się różnić od tej dla Holandii. Więc za bardzo ten film nam nie pomoże bo prawdopodobnie polskie JW106 ma inny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Rok temu jeszcze nie wiedziałem że wyrzutnie są takie piękne i nie kupiłem jej w eurocashu ale w tym kupie o ile jeszcze będzie bo jest po 23 zł chyba warto ?Ogólnie wyrzutnie szybko strzela ale to nawet fajny efekt i ma bardzo dużo kolorów ocena 9/10 bym dal 10/10 jak bym miał film jakiegoś usera z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Nowy film wyrzutni:http://pl.youtube.com/watch?v=6tyKym-FsvA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Moim zdaniem nie opołaca się kupić tej wyrzutni ... Ma efekty takie same jak Hot z Biedronki, tylko że ma więcej strzałów. Za 27zł mamy 3 wyrzutnie Hot i wystarczy, że je odpalimy na raz, a efekt będzie nawet lepszy, bo wtedy mamy, aż 30 strzałów. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi