PyroPiotr 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Czy te petardy mają taki sam huk jak fp3 small, czy trochę mniejszy ?? I czy warte zakupu ? http://www.sklepbigfun.pl/product/view/716/petardy/magnum-crackers# Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 17 Listopada 2014 Jeżeli FP3 small też nie zepsuli, to ma ona dużo większy huk od Magnum Cytuj
domin839 2 Opublikowano 17 Listopada 2014 Stosunek cena jakość jest ok. Lecz z pewność głośniejsze są smalle. Wybór należy do cb, czy chcesz trochę słabszy huk ale więcej petard, czy huk ma być lepszy lecz ilość trochę mniejsza. Cytuj
PyroPiotr 0 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 Stosunek cena jakość jest ok. Lecz z pewność głośniejsze są smalle. Wybór należy do cb, czy chcesz trochę słabszy huk ale więcej petard, czy huk ma być lepszy lecz ilość trochę mniejsza. Nie no też prawda, jak mówicie, że small lepsze to lepsze. Petard Magnum jeszcze nie miałem to chciałem się spytać ,ale już wiem, dzięki Cytuj
Mateusz243 1 Opublikowano 8 Marca 2015 Ja miałem te petardy i są bardzo słabe. Już nigdy więcej ich nie kupię Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi