Ari001 0 Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam! Myślę, że nadszedł czas i na mój temat... Choć zostawię go w połowie, w tajemnicy! Na razie za mną tylko dwa zamówienia, w planach mam jeszcze dwa. Oba duże, na dużo kwotę, ponieważ jak na razie te dwa zamówienia to na mała kwotę, trochę zabawy, trochę konkretów choć na finał nic specjalnego nie planuje. A więc tak: Pierwsze zamówienie - MaxSem - Drugie zamówienie - BigFun - Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 19 Listopada 2014 Super tylko nie nagrywaj dwu godzinnego filmiku z rozpakowywania Powodzenia Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgaduje że w środku masz pochodnie, sądząc po długości paczki Cooli, dostałem podobną wielkościowo i w przyśpieszeniu i sklejeniu filmik miał jakieś 10min JacuQM Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 20 Listopada 2014 Super tylko nie nagrywaj dwu godzinnego filmiku z rozpakowywania Powodzenia Jakoś nie rajcują mnie takie filmiki. Zgaduje że w środku masz pochodnie, sądząc po długości paczki Cooli, dostałem podobną wielkościowo i w przyśpieszeniu i sklejeniu filmik miał jakieś 10min JacuQM Żadnych pochodni... Po prostu rakiety ogromne. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 20 Listopada 2014 No jestem ciekawy co tam jest w tych paczkach :christmascool: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 20 Listopada 2014 No paczuszki dosyć spore. Może być na prawdę ciekawie. Dodaj już te zdjęcie bo ciekawy jestem. Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 20 Listopada 2014 No paczuszki dosyć spore. Może być na prawdę ciekawie. Dodaj już te zdjęcie bo ciekawy jestem. Ale na prawdę, w tych paczkach nic szczególnego nie ma. Więcej kartonów niż fajerwerek i prędzej więcej mniejszych piroBajerów. Może dzisiaj dodam, bądź jutro, zależy w jakim stanie będę dzisiaj. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 20 Listopada 2014 Ładne paczki , i dołączę się do zgadywanki 55sh Rzymskie ognie lub Rakiety Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 21 Listopada 2014 Dla Tych dociekliwych rozkładam pierwszą tajemnice. Tak jak mówiłem, w paczkach było więcej kartonów niż samych fajerwerków, dlatego też tak na wielkie wyglądały. MaxSem: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 21 Listopada 2014 No narazie super. Fajna kątówka 25sh oraz kilka nieco mniejszych. Sporo moździerzy które osobiście bardzo lubie. Są rakiety i petardy. Daj już tą drugą paczkę. Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 21 Listopada 2014 Wybrałeś bardzo dobre produkty z MaxSem Mam nadzieję że zrobisz jakieś filmiki tych rakiet ciekawe co znajduję się w drugiej paczce :xmas_biggrin: Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Listopada 2014 Dobre zakupy.Swietne moździerze i rewelacyjna wyrzutnia Rainbow to niewątpliwie hity twojego zamówienia. Cytuj
abuk 30 Opublikowano 22 Listopada 2014 Dawaj zdjęcie piro z BF, a nie kartonami mydlisz oczy Zamówienie z Maxsema zacne, sam zaopatrzę się w 2 sztuki Rainbowa w tym roku, bo to świetna kostka Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 A myślę, że nie zaszkodzi dodać w niedzielny poranek zdjęcia. Proszę bardzo. Wiem, że początek mizerny, ale nadrobię kolejnym zamówieniem, które będzie już w piątek. Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 23 Listopada 2014 jestem pod wrażeniem! będziesz miał sporo zabawy, jak na razie bez zastrzeżeń Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Robisz pokaz w tym roku ?? Właśnie od przyjaciela dostałem propozycje na sylwestra by wyjechać pod Jego domek, więc do dyspozycji mam całe wielkie pole... A widzowie na balkonie... Więc chyba wezmę się w tym roku za pokaz. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 23 Listopada 2014 Weź przetestuj petardy cubick thunder bo jestem ciekawy jak one w końu wybuchają. A co do stuffu to na razie są dobre rakiety, dobre wyrzutnie oraz mnóstwo zabawy. Czekam z niecierpliwością na kolejne zamówienia. Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Mam nadzieje że będzie filmik z pokazu na yt Oczywiście, że będzie. Obowiązkowo. Weź przetestuj petardy cubick thunder bo jestem ciekawy jak one w końu wybuchają. A co do stuffu to na razie są dobre rakiety, dobre wyrzutnie oraz mnóstwo zabawy. Czekam z niecierpliwością na kolejne zamówienia. Postaram się jak najszybciej to zrobić i zdać relacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi