Ari001 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2014 Szelki z jakim efektem ? Kupione na marcusie ? Ojjj wiele efektów, tak zgadza się. Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Te z żółtą naklejką to PyroMoravia? PyroMoravia nie ma bomb To są bomby Shogun, jakość porównywalna do zwykłych szelek amatorskich (czyt. nie warte zakupu) Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Kolega wyżej dobrze gada, Pyro Moravia nie ma swoich bomb tylko importuje produkty Shoguna pod swoją nazwą formową, które są bardzo słabej jakości jak typowe chińczyki. Bardzo fajnie zrobione zdjęcia, lubie jak ktoś wrzuca przejrzyste zdjęcia na których można wszystko zobaczyć w pełnej okazałości. Co to za ss? JacuQM Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 8 Grudnia 2014 W tych 2" Pyromoravi to drzemie ukryta moc, niestety nam jeszcze nie udało się jej odnaleźć Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kolega wyżej dobrze gada, Pyro Moravia nie ma swoich bomb tylko importuje produkty Shoguna pod swoją nazwą formową, które są bardzo słabej jakości jak typowe chińczyki. Bardzo fajnie zrobione zdjęcia, lubie jak ktoś wrzuca przejrzyste zdjęcia na których można wszystko zobaczyć w pełnej okazałości. Co to za ss? JacuQM Single shoty to jakieś tam słabe bzdetki, Już się ukazały na moim filmiku " 25 dni do Sylwestra " W tych 2" Pyromoravi to drzemie ukryta moc, niestety nam jeszcze nie udało się jej odnaleźć Pewnie mi się uda tą ukrytą moc wyciągnąć. Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Pewnie mi się uda tą ukrytą moc wyciągnąć. Oj wątpię w to bardzooo! Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2014 Oj wątpię w to bardzooo! hehehe, zobaczymy jak to będzie. Myślałem, że już je testowałem, ale jednak były to te wyżej. Jak najszybciej postaram się je sprawdzić. Edit. Tutaj dodam sobię takie małe zdjęcie całości jak wyglądało pare dni temu. Przede mną trzy małe zamówienia. Na kwoty 1. 320zł, 2. 490zł, 3. 660zł Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Stuff jak na razie bardzo fajny.Widze,że ewidentnie postawiłeś na zabawę której będzie cała masa.Kilka dobrych wyrzutni i świetne rakiety i do tego jeszcze moździerz i szelki 2.Super,że jeszcze planujesz zakupy za bardzo dużą sume.Stuff już się ładnie prezentuje a jak jeszcze dojdą fajerwerki za prawie 1,5 tysiąca to twoja zawartośc fajerwerków może być jedna z najlepszych na forum. Cytuj
Ari001 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2014 Stuff jak na razie bardzo fajny.Widze,że ewidentnie postawiłeś na zabawę której będzie cała masa.Kilka dobrych wyrzutni i świetne rakiety i do tego jeszcze moździerz i szelki 2.Super,że jeszcze planujesz zakupy za bardzo dużą sume.Stuff już się ładnie prezentuje a jak jeszcze dojdą fajerwerki za prawie 1,5 tysiąca to twoja zawartośc fajerwerków może być jedna z najlepszych na forum. Bardzo miło mi się to czytało, miło, że tak sądzisz. Pozdrawiam ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi