MANIAK 0 Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Mój stuff na rok 2015 filmiku już nie ma ale jest pare zdjęć pozdrawiam i zapraszam do kometowania Edytowane 19 Października 2016 przez MANIAK Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 16 Listopada 2014 Ooooooooooooooooooooooo ja nie mogę, ile cyrko. Nie no stuff na prawdę fajny. Zbyt dużo tylko tych petard od kellera. Poza tym jest ok. z tymi cyrko tu system rozwaliłeś. Musisz zdać opinię na temat rakiet i pierdół od kellera. mam nadzieję że filmiki na twoim kanale będą. Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 Spoko bedą :xmas_tongue: dzieki ze ci podoba co do kellera jest tego sporo ale to dla zabawy rakiety bedą testowane i petardy . Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 16 Listopada 2014 Powiało mi tu trochę zachodnimi filmikami z unboxingów ale naprawdę spoko wyszło :D/>. Co do stuffu to nudzić się nie będziesz :D/> Jest też kątóweczka na punkt dwunastą lecz myślę, że będzie coś mocniejszego. Zacnie, bardzo mi się podoba. Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) :xmas_tongue: :xmas_tongue: :xmas_tongue: Edytowane 19 Października 2016 przez MANIAK Cytuj
domin839 2 Opublikowano 16 Listopada 2014 Stuff fajny jest konkret kostka i sporo zabawy. Tylko jak gadacie to można sobie pomyśleć że lekko z deklem coś macie. xd Tylko szkoda że tak mało konkretnych petard. Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 No wiem ale zwała jest następne będą bez tak głupiego gadania :xmas_tongue: Cytuj
glosal 0 Opublikowano 16 Listopada 2014 Masz koncesje? Policja nie śpi.. nie radze ci pokazywać tego typu rzeczy i chwalić sie nimi.. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 16 Listopada 2014 Ja pierdziele. Prawdziwy little Joe. Musisz dodać filmiki konoecznie z tych petard. Mam nadzieje że moderatorzy nie zamkną tego tematu. Z jakiej stronki ta "petardka"? Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 To jest zdjęcie z neta ona jest podoba niby podróbka tej petardy, ale czy taka dobra nie wiadomo ? Cytuj
Daniello18 1 Opublikowano 16 Listopada 2014 w bombashopie widziałem te danger5, po filmiku widać że wali konkretnie Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 Stuff fajny jest konkret kostka i sporo zabawy. Tylko jak gadacie to można sobie pomyśleć że lekko z deklem coś macie. xd Tylko szkoda że tak mało konkretnych petard. Spoko petard mam od groma dam zdjecie i pokaze za jakiś czas 40 paczek crezy robot10 paczek dum bum5 paczek fp3 small20 paczek korsarzy 2-strzałowychno i te pierdki od kellera to mam od groma.i 10 paczek fp3 orginał.i xandery andrenaline hoty fp3 white color salute la bomby cresh i rc5 Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 16 Listopada 2014 No stuff swietny Bedziesz cała noc chyba strzelał Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 No stuff swietny /> Bedziesz cała noc chyba strzelał /> Już od rana jeszcze trzeba inne sklepy obejść i coś kupić 31 grudnia Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 20 Listopada 2014 Opis:Dziś przyszła w sumie 3 paczka, ale są to tylko petardy hukowe, mam w planie jeszcze zakup kilku zestawów rakiet i wyrzutni i to bedzię wszystko za jakiś czas wstawie zdjęcia i filmik z całości mojego staffu :christmascool:dane:Crezy robots 50 paczekTriangle triplex 5 paczek, pakowane 10x10Gorilla bomb 4 paczkiTXP001 1 paczka (gratis od firmy)Pochodnie red torch 5 opakowań po 4 sztWhite military smoke 2szt (gratis od firmy)Pxm 60 1 szt, świeca dymna 60 sekundPozdrawiam Maniak Cytuj
FIREMIL' 0 Opublikowano 20 Listopada 2014 ILe paczek Crazy Robots Nie no petardy to masz konkret Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 20 Listopada 2014 Noo chłopie petard to ci napewno nie zabraknie Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 20 Listopada 2014 Widzę, że jesteś miłośnikiem cyrkoblitzów. Ja też ale nie w takiej ilości. Ogólnie podoba mi się twój stuff, czekam na dalsze fotki. Kolejny który kupuje china bollery na kartony xD Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 20 Listopada 2014 jak dla mnie za dużo tych petard, można je lubić, ale taka ilość to już przesada. Dużo fajnych kostek można by było kupić za takie pieniądze. Po wystrzelaniu tylu petard w tym roku chyba przejdzie Ci miłość do nich i w przyszłym roku postawisz na efekt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi