domin839 2 Opublikowano 20 Listopada 2014 No petard to na 3 lata będziesz miał. Zrobisz fotke całości ? Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 20 Listopada 2014 Tak dodam zawsze uwielbiałem huk ! petardy nigdy mi sie nie nudzuły, kilka dobrych karabinów i ubędzie szybko a co do wyrzutni to mam jedna od jorge i jeszcze z 6 fajnych kupie w Lidlu i w Netto . Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 20 Listopada 2014 Musisz koniecznie nagrać filmiki ze strzelania Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 20 Listopada 2014 Bardzo ale to bardzo podoba mi się stuff, ale jak chcesz się bawić to z Picolakami :xmas_laugh: Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 20 Listopada 2014 To nie jest forum o samoróbkach. Chwalenie się takimi rzeczami to czysta głupota. Za dalsze takie posty będę banował. Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 20 Listopada 2014 Ehhh szkoda.... do majstra: może gupota ale czasami można coś napisać noo... posiadam fp3 small 20 paczek , keller są dla zabawy normalne jest chyba to że tekie pierdki są dla zabawy :xmas_tongue:/> Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Super się to prezentuje. Mnóstwo i to masakrycznie mnóstwo petard z super efektem. Jest też kostka na godzine 00:00. Szkoda że nakupiłeś tyle tego kellera i przydały by się jakieś mniejsze kostki. Do tego bardzo duża ilość cyrko. Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 Wiem żę keller to nie wypał ale dla zabawy może być. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Wiem żę keller to nie wypał :D/> ale dla zabawy może być. Nie no keller nie znowu taki zły. Jak strzelasz takimi petardami przed sylwkiem to się nikt nie przyczepi. A jak tanio i dużo to nawet warto do zabawy. A pierdółki to ma ekstra. Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2014 Wiatm was przyjaciele :xmas_smile: dziś zamówiłem ostatnią Pake z fajerwerkami oto co kupiłem : Wyrzutnie: JW07 Mars 1szt TXB603 The Magic Key 1szt JW05 Pluton 1szt JW08 Wenus 1szt Pumpkins - NS116050 1szt Fireworks - NS116020 1szt Ultimate Gold - BS003 1szt Ultimate Color - BS001 1szt Różne: Stroboskopy 90 sec (3 szt.) Bomb Black 20 1op Bomb Red 20 1op Fantasy Show II - CE13050 1szt TXF783 Fountain Gold Energy 1szt Fontanna Mix 2m (4szt) Cena: 263,50 zł dostawa gratis Całość kupiona na piropolska.pl Jak paka dojedzie wstawie foty :xmas_happy: 31 grudnia kupie jeszcze jakieś różne fajerwerki, ale to na miejscu u siebie pozdrawiam (MANIAK). Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dobry zakup wyrzutni z serii Big bang.Ciężko jest mi powiedzieć cokolwiek o wyrzutniach ze Śmieszka,bo nie miałem nigdy nic z Europyro..Widzę,że jest trochę zabawy.Ogólnie stuff średni,ale fajny :xmas_smile: Czekamy na foty :xmas_ohmy: Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ale to jest mój 4 stuff mam jeszcze inne fajerwerki :xmas_tongue:/> aha zapomniałem napisać że będę mieć rakiety perfecta 3 paczki i dziękuję że ci się podoba Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2014 Wtroek/Środa bedzie paczka nic tylko czekać :xmas_happy: Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2014 Przyszła dziś mała paczka z petardami i rakietkami :xmas_tongue: Oto link : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c942e3f7f2883ede.html Proszę o komentarze :xmas_happy: Cena paczki 142 zł. Cytuj
glosal 0 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Wcale nie taka mała ta paczka, masakra ile petard.. Czyżby ich miłośnik? Będzie jakiś karabinek z tego zrobiony? Chyba nie lubisz swoich sąsiadów crazy robots nieźle dają.. Dobrze, że kupiłeś też wyrzutnie, bo strzelanie petardami może sie znudzić.. Wiem co mówie Pozdrawiam Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2014 Hehe kocham strzelać petardami mam ogólnie licząc wszystkie hukowe około 3000 tyś sztuk :xmas_w00t: tak będę robić karabiny z petard Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2014 Na zdjęciu są la bomy z panty i niby są to te silniejsze, przyjdzie czas to ocenie czy są faktycznie takie silne, bo miałem wcześniej inne la bomby i huk miały jak KO202. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Następna paczka z dużą ilością petard. Te rakietki większe mają serio słaby efekt ale jak na cene to są dosyć dobre ale efektu prawie nie ma nic. Te petardy są naprawdę głośne i widać że jesteś wieeeeeeelkim miłośnikiem huku. Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2014 Spoko koledzy teraz jedzie do mnie paczka z wyrzutniami miałem mieć jeszcze rakiety perfeckt, ale zakupie w lidlu besty z 3 paczki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi