Korsarz96 17 Opublikowano 22 Listopada 2014 Nazwa: DRAGON BOOM Importer : Pyro Moravia Symbol: PP0038D/B Ilość: 20 Cena: 14zł Opis : Petardy lontowe będące odpowiednikiem słynnych Color Salute. Dostępne na fireworld.pl Filmu nie znalazłem. Jeśli rzeczywiście są odpowiednikami CS no to napewno je zamawiam i przetestuje zobaczymy co z tego wyjdzie :3 Jeśli ktoś miał z nimi styczność pisać co o nich sądzicie. Cytuj
Edziuu 0 Opublikowano 22 Listopada 2014 Jakoś w tm tygodniu mi przyjda to dodam jakiś porównywalny z inną petardą filmik ;D Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 23 Listopada 2014 W piątek przetestowałem 2 sztuki, są dosyć mocne, lepsze niż fp3 ale słabsze niż dum bum. Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 26 Listopada 2014 petarda dost4pna takze na www.piropolska.pl czemu znowu porownujecie petardyvdo piccolo fp3 ? Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 26 Listopada 2014 Ludzie porównują bo to chyba najpopularniejsza petarda po pikolakach. Teraz Fp3 to nie jest dobry wyznacznik, bo jest słabszy od RC5, DumBum,859,Tiger boom, Dragon boom i wielu innych petard. Cytuj
czarodziej 0 Opublikowano 26 Listopada 2014 test pokazal, ze fp3 to moze konkurowac z byle czym. Dopóki bedziecie wspierac badziewie i kupowac szmire za pare zl to na rynek ciezko beda mialy wejsc konkretne produkty. Cytuj
ShotMan 0 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Mają trochę mniej prochu niż dum bum bo 4,6g, ale dają radę Cytuj
Cycu 4 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Cena 13 zł Porównywalne do Dum Bum. http://piropolska.pl/pl/pirotechnika/65-dragon-boom.html Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Huk przyzwoity, szkoda tylko że tej flary praktycznie nie ma jest tylko "czerwony błysk" Mam je w cenie 11,90zł/op (20szt) chętnych zapraszam na maila: majsterd12@hotmail.com Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Masakra... tylko 3 gramy A chciałem już je zamawiać, tak z 10 paczek. Dzięki za film, Pozdrawiam. Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Nawet niezłe petardy. Są trochę głośniejsze od C4 z Piromaxu Mój film: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Odpaliłem już z 6 sztuk. Całkiem mocne aczkolwiek nie wydawały się o wiele mocniejsze od FP3X. Ale niestety mają okropny lont, NIGDY nie wrzucajcie je do wody, na 100% petarda nie wypali. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Mam wersję 2015r,wydają się mocniejsze od PS5.Mimo że cena poszła w górę to nadal jest bardzo dobra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi