Korsarz96 17 Opublikowano 22 Listopada 2014 Nazwa: TIGER BOOM Symbol: PP038T/B Importer: Pyro Moravia Ilość: 20szt. Cena: 10zł Opis: Petardy lontowe będące odpowiednikiem słynnych LA BOMB Film: Brak Kolejna ciekawa petarda, odpowiednik LaBomby więc warto spróbować (Y) Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 22 Listopada 2014 Oczywiście, że warto. Bardzo dobra cena jak na tą jakość. Cytuj
Korsarz96 17 Autor Opublikowano 22 Listopada 2014 Oczywiście że ją kupie ! A tak na serio testowałeś je ? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 22 Listopada 2014 Tak, są lepsze od FP3, huk na poziomie La Bomby z Panty. Cena też na plus Cytuj
Cycu 4 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 8 zł na PiroPolska.pl http://piropolska.pl/pl/pirotechnika/64-tiger-boom.html Cytuj
Super Power1 8 Opublikowano 19 Maja 2015 Jest dostępny również u nas w cenie 9,35 brutto http://sklep.superpower.pl/nowosci-2015/761-tiger-boom.html Zapraszamy do zakupów. Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Miałem i testowałem byłem pod wrażeniem że takie małe a huk super, lepsze od fp3 ! :christmascool: Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Miałem i testowałem byłem pod wrażeniem że takie małe a huk super, lepsze od fp3 ! :christmascool: A mocniejsze od super crackerów ? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Naprawdę mocne petardy.Na tle fp3 wypadają lepiej są od nich zwyczajnie mocniejsze Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Od super crackarów 859 trochę im brakuję :xmas_happy: jestem ciekaw jak wypadają Dragon Boom ? Cytuj
KamixPoland 0 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Super te petardy! Huk ogromny, jak na tą gramaturę, a na początku krótka, zielona flara. Na pewno lepsza od FP3. Kojarzy mi się jakoś z Dum Bum Middle. Cytuj
Kamix281 2 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Petardy bardzo mocne. Efekt zbliżony lub nawet lepszy niż FP3 CE. Z pewnością mogę polecić. Ale uważajcie na te petardy! Mają bardzo krótkie lonty, przez co stają się bardzo niebezpieczne! Czas palenia lontu to w porywach 3 sekundy! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi