mantis 423 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Podawajcie tu adresy zdjęć fajerwerków, które waszym zdaniem mają najlepszy wygląd. Wiem, że fajerwerki powinno się oceniać po efektach, ale ludzie zwracają uwagę na ładny design . Pod tym względem góruje Jorge i Tropic.Oto moje propozycje:JW36 Dr Jekyll & Mr. HydeJW42 Black CatJCA5 CKMJC028 Explosive VIITB69 Yahoo!TB53 FunTB68 4fun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Bardzo podobają mi się poligrafie serii macrocosmos, a szczególnie macrocosmos I Ponadto ładna jest etykietka black cata i albatrosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Mi podobają się wyżej wymienione przez kolegów i następującehand granader super stinger super attack rockets tonght show colorful balls seria exploder ma fajne poligrafie np. TĄ little stars prosta, ale przyciągająca STAIRS Seria PLATINUM bardzo ładna : np. B Lucky4 Triangle stars triangle stars 8 ball roman candle roman candles One by One Festival balls Big piratka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Yyyy to Ale ta i tak jest najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Mi podobają sie poligrafie szczególnie firmy Jorge. Daję także ocenę.NP:1. " Ghost " wyrzutnia 150 strzałów, (a'la rzymskie ognie), 8/102. Seria Wyrzutni " Exlusive Collection ", 8/103. Circoblirze, " Wariat " i te inne, oczwyście z Jorga, 9/104. Motyle " Albatros ", 8/105. NO I WYJĄTEK, czyli firma Tropic, moździerz " Festival Balls ", 9/10I to narazie wszystko, może jeszcze cos dodam uaktualniając ten post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 8 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:56 Mi najbardziej się podobają poligrafię; Rakiet Aplauz Piromax Rakiet Killer jorge Cyrkoblitz p0009 kometa Wyrzutnia Black cat od Jorge Jak coś ciekawego jeszcze znajdę to napewno tu wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi