PyroPiotr 0 Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam, jaką stronę wybrać do zakupów na sylwestra, bo mialem zamawiać na bigfun, ale jak wiecie tam nie ma juz mocnych petard, a na piroart są Piszcie z jakiej strony byscie zamówili, Cytuj
0 marcelfajerwerki 0 Opublikowano 23 Listopada 2014 Ale co chcesz zamówić?Tylko petardy czy np:petardy i wyrzutnie.? Cytuj
0 PyroPiotr 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Ale co chcesz zamówić?Tylko petardy czy np:petardy i wyrzutnie.? chodzi mi głównie tez o mocne petardy ich nie,może zabraknąć, a zamawiać będę wyrzutnie, rakiety, petardy , moździerz, male petardy, wulkaniki i inne pierdoly , za 250 zl,z przesyłką Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 23 Listopada 2014 Kolego, jeżeli interesują Cię mocne petardy, możesz przejrzeć ofertę mojego sklepu: http://fireworld.pl/category.php?id_category=5 Pozdrawiam! EDIT: Zamawiając za 250 pln miałbyś do wyboru: - darmową wysyłkę - albo gratisy o wartości 23% zamówienia Cytuj
0 PyroPiotr 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Kolego, jeżeli interesują Cię mocne petardy, możesz przejrzeć ofertę mojego sklepu: http://fireworld.pl/category.php?id_category=5 Pozdrawiam! EDIT: Zamawiając za 250 pln miałbyś do wyboru: - darmową wysyłkę - albo gratisy o wartości 23% zamówienia Kurczę fajny ten sklep, chyba z niego zamówię. A nie dalo by sie dać rakiet Diabolo jr8? I wszystko będzie spoko Cytuj
0 MajsterD12 5 Opublikowano 23 Listopada 2014 Ja mogę polecić swoją ofertę, również mam mocne petardy w lepszej cenie niż na stronach int. Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 23 Listopada 2014 Polecam R18058 Demon - są minimalnie lepsze od JR8, a kosztują prawie że tyle samo. Z pewnością się na nich nie zawiedziesz! Cytuj
0 PyroPiotr 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Polecam R18058 Demon - są minimalnie lepsze od JR8, a kosztują prawie że tyle samo. Z pewnością się na nich nie zawiedziesz! Jak tak mówisz to spoko To zamawiam na początku grudnia Jk byś mogl to nie wywalaj żadnego produktu bo mam juz wszystko zaplanowane jest u ciebie przesylka za pobraniem i ile kosztuje ? Cytuj
0 domin839 2 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zamawiaj z piroart bądź fireworld, to najlepsze sklepy z ofertą petard w internecie, ceny też są ok. Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 23 Listopada 2014 Normalna cena kuriera pobraniowego: 25 pln, ale możesz skorzystać albo z promocji na gratisy, albo właśnie z promocji na wysyłkę, wtedy kosztuje ona 0 zł przy przedpłacie i 5 pln za pobraniem Cytuj
Pytanie
PyroPiotr 0
Witam, jaką stronę wybrać do zakupów na sylwestra, bo mialem zamawiać na bigfun, ale jak wiecie
tam nie ma juz mocnych petard, a na piroart są
Piszcie z jakiej strony byscie zamówili,
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi