PyroPiotr 0 Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam, chciałbym przedstawić mój ostatni zmieniony stuff na sylwestra :)/> Wyrzutnie: -Saturn Missiles 4x -Kasjopeja 2x -Mars Rakiety: -Demon 3x Petardy: -Piccolo 5x -Ex1 7x -Bang 1x -petarda 859 4x -Dum Bum 1x Moździerz: -Artilerry Shell 10 kul Różne: -Strzelające kulki 2x -Cyrkoblitz S 1x -Skaczące żabki 2x -rzymskie ognie 12 szt -fontanna Gold cracking -mini fontanny 4 sztuki Za wszystko zaplace 232zł+przesyłka 24zł=256 zł Będę kupował na stronie FireWorld Oceńcie :)/> Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 23 Listopada 2014 Ogólnie fajnie nic nie brakuje , mam nadzieje że ci się podoba a to najważniejsze Jedno pytanie po co ci petardy bang , przecież są lepsze Cytuj
PyroPiotr 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Ogólnie fajnie nic nie brakuje , mam nadzieje że ci się podoba a to najważniejsze Jedno pytanie po co ci petardy bang , przecież są lepsze ;)/> też idę na ilość Cytuj
PyroPiotr 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Zrezygnuj z czegoś i chociaż 1 paczke dum bum kup Okej juz edytuje Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 23 Listopada 2014 PyroPiotr, czy umiesz pisać wszystko w jednym poście? Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 23 Listopada 2014 Widzę że EX1 od świtu do nocy :xmas_tongue: Ogólnie stuff mi się bardzo podoba. Masz dużo strzelania w ciągu dnia. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zestawik pierwsza klasa, dla urozmaicenia możesz dać 1 x The Magic Key zamiast Kasjopei! Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 24 Listopada 2014 Podoba mi się ten stuff, jest bardzo urozmaicony. Jedyne co można zmienić to tak jak vel napisał. Kasjopeja ma trochę monotony efekt(nie znaczy że brzydki) jedna ci w zupełności wystarczy. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Dobry stuff ale jak za prawie 260zł to brakuje mi tuu jakiś lepszych kostek, chociażby jakąś 25sh. Ale widać że lubisz zabawe a to też jest ważne w dniu sylwestrowym. Jakby doszła jaką większa kostka to by było naprawdę dobrze, tak to masz odemnie 8/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi