Mouthes 7 Opublikowano 23 Listopada 2014 Siemka chciał bym się zapytać gdzie kupić zwykły lont nie chodzi mi o sklepy internetowe ale gdzie były by dostępne np supermarkety itd lub jak można zrobić fajny lont ?! Cytuj
0 MajsterD12 5 Opublikowano 23 Listopada 2014 Po pierwsze, w supermarketach tego nie dostaniesz :xmas_w00t: Po drugie, to nie jest forum o samoróbkach, więc na tym forum takiej odp. nie dostaniesz. Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) W marketach nigdzie nie kupisz. A co do samorobnego to nie forum o samoróbkach. / EDIT: - Skoro wiesz, że to nie jest forum o samoróbkach to po co piszesz jak wykonać? Z resztą instrukcję jaką podałeś to śmiech na sali Edytowane 23 Listopada 2014 przez MajsterD12 To nie forum o samoróbkach! Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 23 Listopada 2014 U mnie lont sprzedawali na rynku tylko że po 3zł/metr , w marketach tego nie dostaniesz :C Samoróbki są tu niedozwolone, ale google nie gryzie wystarczy wpisać "Jak zrobic lont" Cytuj
0 marcelfajerwerki 0 Opublikowano 23 Listopada 2014 Możesz sprawdzić w hurtowni jak masz gdzieś u siebie w mieście Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 23 Listopada 2014 W marketach nigdzie nie kupisz. A co do samorobnego to nie forum o samoróbkach. / EDIT: - Skoro wiesz, że to nie jest forum o samoróbkach to po co piszesz jak wykonać? Z resztą instrukcję jaką podałeś to śmiech na sali :D/> Po przeczytaniu twojego posta stwierdziłem że go zedytuje. Może nie zdąłżyłeś przeczytać po edytacji. Więc przepraszam za kłopot i na przyszły raz postaram się pisać mądrzej a nie pisać głupoty a później edytować. Cytuj
Pytanie
Mouthes 7
Siemka chciał bym się zapytać gdzie kupić zwykły lont nie chodzi mi o sklepy internetowe ale gdzie były by dostępne np supermarkety itd lub jak można zrobić fajny lont ?!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi