witus 0 Opublikowano 7 Października 2007 JM08 WariatPakowanie: w pudełku 6 sztukCena: nieznanaPełne zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/images/user/katalog/1860.jpgEfekt: CIRCOBLITZ WITH WHISTLE - GWIŻDŻĄCE LATAJĄCE WIRYPrawdę mówiąc zdziwiłem się, gdy ujrzałem ten produkt Po pierwsze śmieszna nazwa (chyba najlepsza wśród wszystkich produktów :lol: ) i ciekawy opis efektu. Nic nie jest wspomniane o efekcie eksplozji, co trochę mnie dziwi - czyżby nowy Circoblitz nie miał efektu? Cena jest nieznana, ale jak nie przekroczy 6 zł postaram się je kupić w tym roku i przetestować. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 7 Października 2007 To jest z firmy Jorga. Możliwe, że w sklepach będzie to można kupić, a już pewno w hurtowni. Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 7 Października 2007 Ja myślę, że to będzie takie coś jak ładunki z siedemnastej, czy tam z dwudziestej sekundy w tym filmiku http://www.jgs.pl/images/FAJERWERKI/BATERIE/TB-28.mpg tylko, że trochę większe..... takie fajne srebrno-złote wiry sypiące iskrami naokoło i wydając fajny odgłos Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 7 Października 2007 Najprawdopodobniej masz rację, przynajmniej tak wynika z opisu efektu, ale według mnie ten wir będzie trochę większy np. taki jaki jest w don't wory be happy taki srebrny. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 7 Października 2007 Nie zauważyłem tego na stronie Jorge, ani w cenniku, a jednak jest. Tylko, że w tym drugim nie podali ceny. Ciekawe jakiej to będzie wielkości? Zazwyczaj jak coś jest pakowane w małej ilości, oznacza, że artykuł jest duży, ale nie wiadomo. Drugą kwestią jest to, czy Circoblitz będzie odpalany w pozycji poziomej, czy pionowej. "Latające gwiżdżące wiry" - pewnie coś jak kometa z Jaguara, tylko, że z gwizdem. Nie przewiduje, żeby miało to jakieś wybuchowe zakończenie. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 7 Października 2007 Śmieszna nazwa i nowy efekt.Wygląda obiecująco.Jakby nie witus , chyba nie dowiedzielibyśmy się o tym produkcie.Jorge na pewno ma więcej takich produktów , które nie są podane na stronie ani w cenniku.A efekt to pewnię tak - circ leci , kręci się gwirzdże i wybucha , ale jak tego niewiadomo. Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 7 Października 2007 Ja jestem wielkim fanem circoblitzów, i jestem bardzo ciekawy tego efektu, lecz myślę, że tego produktu nie będzie w sprzedaży na tego Sylwestra..... ponieważ sprzedawcy mają co roku ten sam stuff..... Cytuj
jano 0 Opublikowano 8 Października 2007 Nie wiadomo, nie wiadomo! Może przypominać będzie Air bomb? W sumie to też cyrcoblitz. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 8 Października 2007 hm....Air Bomb unosi sie dzięki temu że odrzuca petarde w góre przy pierwszym wybuchu, potem jest huk bez efektu, a cyrkoblitz to ma tam jakiś zapłon chyba i dzięki niemu leci do góry, no i efekt jest. Cytuj
jano 0 Opublikowano 9 Października 2007 Cyrcoblitz leci tak jak pszczolka tyle ze nie ma skrzydel(poza tym slychac tak Bzzz).ale Kamilegionista żeczywiscie masz racje. Dobra, dobra wracamy do glownego tematu. Cytuj
Damian 0 Opublikowano 9 Października 2007 Cyrkoblica nie lata jak pszczółka... W odróznieniu od motyli itp. posiada dwie dysze:- rotacyjną- oraz tą nadającą ruch postępowyA to jest znaczna różnica. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 10 Października 2007 myśle że chodziło mu o to że jest podobny dźwięk i podobnie to wygląda jak lata motylek i cyrkoblic, no ale to jescze nie to samo bo motylek lata gdzie popadnie a cyrkoblica nie :razz: Cytuj
Damian 0 Opublikowano 10 Października 2007 Jak się postarasz to i cyrkoblica poleci gdzie popadnie... no i dźwięk jest inny....Gadanie o czymś o czym sie nie ma zielonego pojęcia to niestety plaga tego forum, zniechęca mnie to do odwiedzin Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 11 Października 2007 Po opisie przypuszczam że to ma efekt podobny bo stleath command z SP jaki odpalał przedwczoraj ZIP, albo jak mercury madness też z SP. Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 11 Października 2007 dokładnie veliberum... tylko, że już mówiłem o tym :smile: tylko opierałem się na innym produkcie :grin: nie ma co gadać przypuszczać, bo to jest na 99% topzdr. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 11 Października 2007 dokładnie veliberum... tylko, że już mówiłem o tym :smile: tylko opierałem się na innym produkcie :grin: nie ma co gadać przypuszczać, bo to jest na 99% topzdr. nie to nie ma takiego efektu jak pisał velibrum. Mi się wydaje, że to będzie gwizdać przy wzlatywaniu albo przy głównym efekcie. A głównym efektem będzie taki wir, który dwie sekundy będzie trwał (taki srebrny jak przy efekcie wyrzutni don't wory be happy) Cytuj
szajba87 0 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Odswierze temat, to co kupil to juz ktos i wyprobowal? I jaki efekt? No i niech sie jeszcze pochwali gdzie to kupil. Cytuj
Rudd 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Dzisiaj kupiłem 3 paczki (w każdej 6 sztuk) za 1.70zł (cena za paczkę). Jest to strasznie malutki circoblitz Dzisiaj wrzucę fotę i filmik.Wymiary: średnica-1cm, wysokość-3cmFotka: Film: http://rapidshare.com/files/79632934/MVI_1310.AVI.html Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Taka mała circobliza, odpaliłem 3.Efekt: leci wysoko do góry. Cytuj
jano 0 Opublikowano 23 Listopada 2008 Mam pytanie, to się rzuca czy stawia na ziemii? Na opakowaniu jest napisane, żeby odrzucić na 5 metrów, ale jak to circoblitz to raczej powinno się go stawiać. To jak to zrobić? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 23 Listopada 2008 Na każdym opakowaniu chyba piszą żeby odrzucić :evil: jeśli leci jak cyrcoblitz to oczywiste jest że trzeba postawić Cytuj
Nowatek 0 Opublikowano 24 Listopada 2008 LUDZIE !!!!! nie stawia sie tego ! miałem to ! po prostu kładziesz na równiutkiej powierzchni i odpalasz to wiruje na ziemi a potem jak by przygasa i nagle w gore wylatuje ! koniec tematu ! :twisted: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 24 Listopada 2008 Bez urazy Nowatek ale chyba gadasz głupoty. Powiedzmy że kładę na równej powierzchni to żeby to wirowało to leży to bokiem na ziemi a jakby później strzelało jak cyrcotliz to strzelało by w bok nie do góry :lol: Cytuj
Nowatek 0 Opublikowano 24 Listopada 2008 to kup sobie połóż bokiem i odpal a dopiero pisz ! odpalałem to wiem :evil: :evil:co z tego ze postawisz to ?! przecież to najpierw wiruje to i tak sie przewróci ! ;]myśleć trochę ;] ;] :lol::lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi