Crispers5 1 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Niezbyt ciekawy produkt, wybuch mozna porównać do pszczółki, tylko leci trochę dłużej. Cytuj
Fleszu3 0 Opublikowano 10 Września 2010 kupiłem sobie na ten rok 2 paczki wariatów . ale czytając wasze posty to odnoszę wrażenie że nie warto no ale przetestować zawsze można Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 14 Września 2010 Warto, warto . Ja na tego sylwestra również kupię paczkę. Tak jak wcześniej pisałem: zabawa gwarantowana . Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 14 Września 2010 Fajna zabawka, pomijając fakt, że można tym gwiżdżącym wirem dostać w twarz Nie polecam puszczać tego na zaśnieżonych powierzchniach i w zabudowaniach, bo albo nie wzleci w górę, albo walnie w czyjeś okno ( potwierdzony przypadek ). Cytuj
luxor 2 Opublikowano 27 Grudnia 2010 W tym roku kupiłem sobie jedną paczkę na spróbowanie i muszę powiedzieć że Wariaty bardzo przypadły mi do gustu. Odpaliłem już 4 i tylko jeden poszedł w bok, reszta leciały do góry jak trzeba Za rok kupię sobie kilka paczek bo na prawdę warto Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Kurcze pomózcie mi jakto sie odpala? odpalam i rzucam-nic kłąde na ziemie, odpalam nic, stawiam na ziemie- opdalamnic, już niewiem jak to odpalać, miałej je w zeszłym roku w tym także, ale niewiec co już zrobić Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Kurcze pomózcie mi jakto sie odpala? odpalam i rzucam-nic kłąde na ziemie, odpalam nic, stawiam na ziemie- opdalamnic, już niewiem jak to odpalać, miałej je w zeszłym roku w tym także, ale niewiec co już zrobić Odpalasz dokladnie tak samo jak cyroblitze. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jak tego nie postawisz, to i tak albo nie wzleci, albo poleci bardzo krzywo. Przynajmniej mi żadna sztuka z całej paczki nie poleciała tak jak powinna. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jak tego nie postawisz, to i tak albo nie wzleci, albo poleci bardzo krzywo. Przynajmniej mi żadna sztuka z całej paczki nie poleciała tak jak powinna. Tez tak mialem, dlatego niezbyt lubie ten produkt. Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ja miałem je rok temu i w tym roku specialnie je kupiłem żeby była troszkę taka adrenalinka bo one są naprawdę fajowe podoba mi się ich efekt , ale ja z tego co pamiętam , to czekałem aż lont się prawie cały wypali i rzucałem do góry , i jakoś leciało w góre Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 odpalilem jedno i myslalem ze to bedzie lepsze Czego się spodziewać po takiej niskiej cenie? :mellow: Cytuj
mantis 433 Opublikowano 26 Października 2011 Jak się położy płasko, to leci pionowo w górę. W innych pozycjach lub "z rzutu" nawet nie próbowałem. Troszkę przypałowy towar, bo leci znienacka z takim impetem Zauważyłem, że są dwa rodzaje Wariatów:- w niebieskim opakowaniu - efekt: circoblitz with whistle (gwiżdżący latający wir)- w czarnym opakowaniu - efekt: circoblitz with whistle and cracling (gwiżdżący latający wir z craclingiem) Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Jak się położy płasko, to leci pionowo w górę. W innych pozycjach lub "z rzutu" nawet nie próbowałem. Troszkę przypałowy towar, bo leci znienacka z takim impetem Zauważyłem, że są dwa rodzaje Wariatów:- w niebieskim opakowaniu - efekt: circoblitz with whistle (gwiżdżący latający wir)- w czarnym opakowaniu - efekt: circoblitz with whistle and cracling (gwiżdżący latający wir z craclingiem) Taak są dwie wersje ja mam akurat tą czerwono czarną , Jak odpalę może dzisiaj to zarzucę filmik ?! Cytuj
ktośtam 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Bardzo fajny produkt trzeba troche uważać żeby nie dostać tym w głowe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi