Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam! jak w temacie prosze o opinie wyrzutni firmy keller, czy warto wogóle zawracać sobie nimi głowe? prosze o Wasze opinie, pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie warto.

Mają bardzo słabe produkty i nie chodzi tutaj tylko o kostki.

Opublikowano

Keller jest to firma niemiecka a niemcy mają bardzo surowe przepisy na wyroby NWP i mają strasznie mało prochu i się nie opłaca żadnych rakiet wyrzutni, jedynie co mają dobre to bączki itp

Opublikowano

Ta firma ma tylko ciekawe art. różne. Nad zakupem wyrzutni tego importera nawet nie myśl.

Opublikowano

witam! jak w temacie prosze o opinie wyrzutni firmy keller, czy warto wogóle zawracać sobie nimi głowe? prosze o Wasze opinie, pozdrawiam :)

Jak na razie widzę, że zabierają głos osoby które nie testowały wyrobów firmy Keller tylko przekazują to co inni mówią. Ja testowałem i dużo strzelałem z wyrobów tej firmy. Efekty mają ciekawe ale cena odstrasza. Wyroby są troszeczkę droższe od innych firm. Jeśli masz ochotę kupić coś z kellera to śmiało kup tylko zwracaj uwagę na cenę.

Testując będziesz miał już jakieś rozeznanie w tym temacie

Pozdrawiam

Opublikowano

Keller ma dość specyficzne kostki a różnych efektach, nie można powiedzieć że są złe poprostu w stosunku Cena-ilość lepiej wypadają Polscy importerzy, osobiście bym nie kupił, ale w zeszłym roku dostałem w gratisie od BigFuna kątówke własnie tej firmy no i byłem naprawde mile zaskoczony :) No tylko mówię za cene kostki z kellera będziesz miał 2 kostki od Jorga :c

Opublikowano

Ja ze swojej strony mogę naprawdę polecić Rzymskie Ognie Kellera , według mnie lepsze od poniektórych polskich

oraz jak wspomniano artykuły różne . ;]

Do wyrzutni się nie wypowiem , to tyle

Opublikowano

Ja ze swojej strony mogę naprawdę polecić Rzymskie Ognie Kellera , według mnie lepsze od poniektórych polskich

oraz jak wspomniano artykuły różne . ;]

Do wyrzutni się nie wypowiem , to tyle

Dokładnie takie rzeczy jak Rzymskie Ognie, Fontanny/Wulkany, no i artykuły różne są naprawde fajne i nie drogie.

Opublikowano

dzieki Panowie za opinie :) sam nie spróbuje to sie nie przekonam :P trzeba testowac :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...