marcelfajerwerki 0 Opublikowano 23 Listopada 2014 Wymyśliłem sobie taką zabawe , zobaczymy czy się spodoba :D/>/> . No to chodzi o to , że piszę nazwy czterech produktów np petard: FP3 Dum bum RC 5 picolo Kolejna osoba ma wybrać z tego 1 produkt który jest dla niej najlepszy i napisać znów 4 produkty...i tak dalej to nie muszą byc koniecznie petardy , może to być wszystko tylko z jednej kategorii To ja zaczne -Wirująca petarda -pyro cracker -bangi TXP859/825(T) -Dynamite TXP066(T) Myślę , żę wszystko dobrze wytłumaczyłem Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 23 Listopada 2014 Wybieram dynamite Kasjopeja Mars Purple tail jw90 Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 23 Listopada 2014 Wybieram JW90 Circoblitz CYRKOBLITZ S MAŁY Albatros - Latający motyl Cirkoblitz - "latające duszki" Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 24 Listopada 2014 Wybieram latające duszki Artillery Shells R0009-12 Magic sky Magnum Fantasy of night Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 24 Listopada 2014 Wybieram magnum, mimo opini innych miałem i efekt powalający. Teraz ja: 1.JR8 (rakiety) 2.Perfect (rakiety) 3.Demon (rakiety) 4.JR6 (rakiety) Nie chodzi mi o efekt ale o cena/jakość/ilość/efekt. Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 24 Listopada 2014 Wybieram Perfecty. Teraz czas na wyrzutnie: X-Trans (Triplex) Jupiter (Jorge) Black Cat (Jorge) Coral Sea (Kometa) Cytuj
marcelfajerwerki 0 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 Wybieram Black Cat Fontanny i wulkany: -Super Etna (keller)wulkan -Kongo (jorge) wulkan -Trzeszczące fontanny (Jorge) fontanna -CONIC FOUNTAIN TXF412(Triplex) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi