blubencjusz 1 Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam Chodź zarejestrowany jestem od niedawana to forum przeglądam już od 3 lat.Mój tegoroczny stuff raczej nastawiony na zabawę , sporo petard ale znajdą się również kostki i rakiety.Narazie 1 zamówienie zrealizowane - chciałbym jeszcze dokupić Perfecty ( niestety nie było ich na PiroArt.eu). FOTO 1 FOTO 2 FOTO 3 FOTO 4 FOTO 5 FOTO 6 FOTO 7 Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 24 Listopada 2014 Stuff fajny 9/10,ja bym tu dokupił jakąś kostke na finał Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 24 Listopada 2014 Stuff jest spoko chciałbym wiedzieć ile za niego zapłaciłeś i jakie petardy są obok fp3 big Cytuj
blubencjusz 1 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 Stuff jest spoko chciałbym wiedzieć ile za niego zapłaciłeś i jakie petardy są obok fp3 big 150 zł (wysyłka i mini DumBum były gratis) a te petardy obok FP3 to TXP859 Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 24 Listopada 2014 Jest efekt, jest dużo mocnych petard, jakaś zabawa, kilka kostek z serii big bang. Naprawdę dobry stuff jak dla mnie w tej cenie. Mimo że nie przepadam za petardami to daje Ci 9/10 bo brakuje jakichś rakiet oraz kolorowych pierdół. Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 24 Listopada 2014 ładnie, bedziesz miał co robić, podobnie jak Ja zapraszam do mnie. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 24 Listopada 2014 Spoko stuff. Masz sporo zabawy, czyli tego co dla mnie jest w sylwester najważniejsze Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 25 Listopada 2014 Bardzo dobry Stuff ;3 Kostki z serii bang są genialne. No i Dumbumy, nie jeden starszy sąsiad przypomni sobie czasy wojny ;D Zapraszam do mnie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ładny asortyment.Dwie piękne wyrzutnie i kilka mniejszych.Duża liczba bardzo głośnych petard.Odjazdowe dwie rakiety.Będzie trochę efektu jak i zabawy :xmas_smile: . Cytuj
blubencjusz 1 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jednak skusiłem się jeszcze na 2 rakiety 2,5" , teraz mam 2x czerwona palma i 2x brokatowa korona : Całość - łącznie około 380 zł: Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Świetny stuff, konkretne wyrzutnie jak i rakiety 10/10. Zapraszam do mnie :xmas_happy: Cytuj
blubencjusz 1 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 Poszedłem do Lidla po mleko i płatki no i stało się :xmas_laugh:/> Cytuj
Poki 17 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jakie płatki? Dobry zestaw z uwagi na różnorodność produktów. Zarówno stałe sprawdzone pozycje jak i mniej znane na pewno sprawdzą się w finalnym momencie, a petardy czy cyrko nadadzą wydzwięk dłuuugiej zabawie na świeżym powietrzu. Cytuj
blubencjusz 1 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2014 No takie kukurydziane do mleka :xmas_biggrin: Co do rakietek Gracie jestem bardzo miło zaskoczony - jak dla mnie lepsze nawet od 3xrakiet za 12 zł z biedronki + do tego mamyrurke do wbicia w podłoże . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi