PyroMarcin 0 Opublikowano 25 Listopada 2014 Który stuff lepszy pierwszy miałby wyglądać tak ten z piroart.pl A druga z top 10 który wybieracie i co byście zmienili chcę mieć wyrzutnie pierdoły i hukowe Mars z serii big bang Pluton z serii big bang show box jw5020 JW01 Saturn Missiles zapałki sztormowe lont 1cm / 10 sek zapalniczka żarowa wirujący bączek picolo corsair żuki big corsair ex1 explosive rc 5 dum bum mała paczka hot korsarz 4x huk JRC5678 kongo junior fountain Whistling Rockets Diabolo FM Petardy 5 strzałowe korniki picolocorsair explosive 4 żuki JC09 - CRACKER - JORGE K0203-5 PETARDY PIĘCIOSTRZAŁOWE - 50 SZT. - PROMOCJA!!! RC 5 triple bang Xender zone T6238 - RZYMSKIE OGNIE draska do petard JM04 WIRUJĄCE BĄCZKI (6 szt. strzelający lont kulki dymne koliber JW01 - SATURN MISSILES cyrkoblitz P8072 - RUBIN 18 ballet macrocosmos 3 show box pluton mars Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 25 Listopada 2014 Mi bardziej odpowiada ta z FM ale to od gustu zależy. Wszystko po jeden raz??? A do tego jeszcze fajowska promocja i osobiście wole FM bo to sprawdzony sklep a z piriart jeszcze nie zamawiałem. Cytuj
0 karasiun 0 Opublikowano 25 Listopada 2014 w tym z art.pl jest kilka gorszych produktów niż w tym drugim stuffie, no ale "kwestia gustu" + na FM od dziś nowa promocja + obecna darmowa dostawa powyżej 100 zł he Cytuj
0 PyroMarcin 0 Autor Opublikowano 25 Listopada 2014 tak wiem a jak to jest z bf tam się piro popsuło ? i który wy byście wybrali sklep ogólnie piroart.pl , sklepbigfun czy fm Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 25 Listopada 2014 Nic na BF się nie popsuło. W bigfunie też jest fajna promocja ale przy twojej kwicie zamówuenia wybrałbym Top10 będziesz miał darmową przesyłke i gratisy za 10% zamówienia. Nie zastanawiaj się tylko bierz z FM póki promocja nie zniknie Cytuj
0 PyroMarcin 0 Autor Opublikowano 25 Listopada 2014 ej ale o co chodzi z gratisami i jak coś to ja zamawiam do max 200zł ;P i na fm narazie nie wszystkich produktów dostępnych jakie bym chciał głównie to niema marsa z big banga i pluton nie dostępny a na bf przesyłke pokryją gratisy Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 26 Listopada 2014 Jeśli chcesz to bierz z BF. Ale pamietaj że na FM jest darmowa wysyłka oraz promocja 10%. No ale jak za 200zł to lepiej z BF bo będziesz miał więcej gratisów. Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 26 Listopada 2014 Z Bf czy z FM. Tam nie ma nic do zrozumienia wszystko jest wyjaśnione jasno. Cytuj
Pytanie
PyroMarcin 0
Który stuff lepszy pierwszy miałby wyglądać tak ten z piroart.pl A druga z top 10 który wybieracie i co byście zmienili chcę mieć wyrzutnie pierdoły i hukowe
Mars z serii big bang
Pluton z serii big bang
show box jw5020
JW01 Saturn Missiles
zapałki sztormowe
lont 1cm / 10 sek
zapalniczka żarowa
wirujący bączek
picolo corsair
żuki
big corsair
ex1 explosive
rc 5
dum bum mała paczka
hot
korsarz 4x huk
JRC5678
kongo
junior fountain
Whistling Rockets
Diabolo
FM
Petardy 5 strzałowe
korniki
picolocorsair
explosive 4
żuki
JC09 - CRACKER - JORGE
K0203-5 PETARDY PIĘCIOSTRZAŁOWE - 50 SZT. - PROMOCJA!!!
RC 5
triple bang
Xender zone
T6238 - RZYMSKIE OGNIE
draska do petard
JM04 WIRUJĄCE BĄCZKI (6 szt.
strzelający lont
kulki dymne
koliber
JW01 - SATURN MISSILES
cyrkoblitz
P8072 - RUBIN 18