Sevento 16 Opublikowano 25 Listopada 2014 U mnie fajerwerki zeszły troszkę na dalszy plan ze względu ważniejszych spraw przychodzących w moim dość jeszcze młodym wieku no i kłopotami finansowymi. Z wiekiem przyszły również i wydatki. Jedne mniejsze, drugie większe. Ale nie odmówiłbym sobie fajerwerków na Sylwestra :)/> Mój plan zakupów Sylwester 2014/2015 TXB475 Paiting Sky P5601 Linia Exlusive JW90 Show of Fireworks JW87 Exlusive Collection TXB473 Miraż + jeszcze jakieś tam petardki i jedna mniejsza wyrzutnia ale jeszcze nie wiem jaka. Komentujcie! :)/> Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 26 Listopada 2014 Tak sobie patrze na te kostki i mi sie przypominają stare stuffy, które ludzie mieli pare lat temu. Tam też obowiązkowo było TXB475 oraz JW87 albo JW90. Masz jakieś bardziej sprecyzowane zakupy co do kwoty jaką chcesz w tym roku przeznaczyć na piro? JacuQM Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 26 Listopada 2014 Spoczko stuff, masz bardzo ładne wyrzutnie. Ile całościowo chcesz wydać na piro ? Cytuj
Sevento 16 Autor Opublikowano 26 Listopada 2014 Ja te wyrzutnie kupuję w promocji, więc to wszystko jest warte 250 zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi