MarcinPiro 0 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam, tak jak w temacie planuje zrobić pokaz z kolegą za 800 zł. Pokaz ten będzie organizowany na 18 urodziny które odbędą się 6 grudnia więc nie mam za dużo czasu. Wszystko będzie odpalane systemem 12 kanałów. Oto co ułożyłem : - Red meteor - Hi-tec - Styx - Wenus Big Bang - Kasjopeja Big Bang - Purple tail - JW4058 Solaris - JW52 Imagine - JW5002 Super Show - Song of fight - JW6021 Tajfun - JW401 Exlusive collection Zestawy promocyjne : - 1x ZESTAW PROMOCYJNY 300+ ( NUMER 2) - 5x ZESTAW PROMOCYJNY 100+ ( NUMER 2) Zapraszam do wyrażenia swojej opini ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 No zapowiada się bardzo konkretny pokaz, ale mogłeś na początek pokazu dac jakieś fontanny czy stroboskop lepiej to wtedy wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 To jest niespodzianka na 18 Plan jest taki ( bo solenizant jest synem policjanta ) że podjedzie radiowóz wszyscy będą mysleli ze jakieś problemy cos ;p A tu nagle radiowóz włączy sygnał i zaczną strzelać kostki więc wulkan nie wchodzi w grę ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 To zanim się zacznie strzelanie to wszyscy uciekną a co do pokazu napewno będzie ciekawy. Nie zmieniaj żadnych kostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dobra dzięki, jeszcze sie okaże czy wogóle pokaz wypali bo nie wiadomo ile kasy uzbieramy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie lepiej dać na finał JW402? Ta kostka ma różne efekty i chmurę cracklingu na koniec - na finał jak znalazł. Widziałem JW401 na żywo i - szczerze - nie zrobiła na mnie wielkiego wrażenia, strzelała, jakby miała kaliber 25mm. Reszta Twojego planu jest świetna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 JA bym zamienił wenusa z kasjopeją , poza tym "czasy" obliczone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Odpalane manualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Tzn ? bez lontu ? Bo z lontem to też "jakiś" czas trzeba ustalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcinPiro 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 na systemie ale bez programowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Boże jedyny w pierwszym poście masz napisane kolego przemku że kolega Marcin odpala systemem 12 kanałowym a ty mu piszesz o czasach i lontach Czytaj ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MarcinPiro 0
Witam, tak jak w temacie planuje zrobić pokaz z kolegą za 800 zł.
Pokaz ten będzie organizowany na 18 urodziny które odbędą się 6 grudnia
więc nie mam za dużo czasu. Wszystko będzie odpalane systemem 12 kanałów.
Oto co ułożyłem :
- Red meteor
- Hi-tec
- Styx
- Wenus Big Bang
- Kasjopeja Big Bang
- Purple tail
- JW4058 Solaris
- JW52 Imagine
- JW5002 Super Show
- Song of fight
- JW6021 Tajfun