MarcinPiro 0 Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam, tak jak w temacie planuje zrobić pokaz z kolegą za 800 zł. Pokaz ten będzie organizowany na 18 urodziny które odbędą się 6 grudnia więc nie mam za dużo czasu. Wszystko będzie odpalane systemem 12 kanałów. Oto co ułożyłem : - Red meteor - Hi-tec - Styx - Wenus Big Bang - Kasjopeja Big Bang - Purple tail - JW4058 Solaris - JW52 Imagine - JW5002 Super Show - Song of fight - JW6021 Tajfun - JW401 Exlusive collection Zestawy promocyjne : - 1x ZESTAW PROMOCYJNY 300+ ( NUMER 2) - 5x ZESTAW PROMOCYJNY 100+ ( NUMER 2) Zapraszam do wyrażenia swojej opini ! Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 26 Listopada 2014 No zapowiada się bardzo konkretny pokaz, ale mogłeś na początek pokazu dac jakieś fontanny czy stroboskop lepiej to wtedy wygląda. Cytuj
0 MarcinPiro 0 Autor Opublikowano 26 Listopada 2014 To jest niespodzianka na 18 Plan jest taki ( bo solenizant jest synem policjanta ) że podjedzie radiowóz wszyscy będą mysleli ze jakieś problemy cos ;p A tu nagle radiowóz włączy sygnał i zaczną strzelać kostki więc wulkan nie wchodzi w grę ;p Cytuj
0 Kamilox 0 Opublikowano 26 Listopada 2014 To zanim się zacznie strzelanie to wszyscy uciekną a co do pokazu napewno będzie ciekawy. Nie zmieniaj żadnych kostek. Cytuj
0 MarcinPiro 0 Autor Opublikowano 26 Listopada 2014 Dobra dzięki, jeszcze sie okaże czy wogóle pokaz wypali bo nie wiadomo ile kasy uzbieramy ;p Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie lepiej dać na finał JW402? Ta kostka ma różne efekty i chmurę cracklingu na koniec - na finał jak znalazł. Widziałem JW401 na żywo i - szczerze - nie zrobiła na mnie wielkiego wrażenia, strzelała, jakby miała kaliber 25mm. Reszta Twojego planu jest świetna. Pozdrawiam. Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 26 Listopada 2014 JA bym zamienił wenusa z kasjopeją , poza tym "czasy" obliczone ? Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 26 Listopada 2014 Tzn ? bez lontu ? Bo z lontem to też "jakiś" czas trzeba ustalić Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 26 Listopada 2014 Boże jedyny w pierwszym poście masz napisane kolego przemku że kolega Marcin odpala systemem 12 kanałowym a ty mu piszesz o czasach i lontach Czytaj ze zrozumieniem Cytuj
Pytanie
MarcinPiro 0
Witam, tak jak w temacie planuje zrobić pokaz z kolegą za 800 zł.
Pokaz ten będzie organizowany na 18 urodziny które odbędą się 6 grudnia
więc nie mam za dużo czasu. Wszystko będzie odpalane systemem 12 kanałów.
Oto co ułożyłem :
- Red meteor
- Hi-tec
- Styx
- Wenus Big Bang
- Kasjopeja Big Bang
- Purple tail
- JW4058 Solaris
- JW52 Imagine
- JW5002 Super Show
- Song of fight
- JW6021 Tajfun