szejku 0 Opublikowano 26 Listopada 2014 Dzisiaj przyjechała do mnie pierwsza część stuffu 2014/2015. Fajerwerki ze strony fajerwerki-net.pl którą bardzo polecam i dziękuje za dodatkowy gratis. Drugą część stuffu zamawiam na początku grudnia, a trzecią w połowie grudnia. Piccolo Corsair JC01S x15 Bang TXP859/825 x4 Fp3 small JC05 x4 Fp3 Big Jorge x6 Rzymskie ognie Keller (36szt.) x3 Magic key TXB498 x2 Mars - Seria BIG BANG JW07 x2 Circoblitz JM01 x1 HAPPY TXF659 x6 Pyro speed Keller x3 Korsarz P1203B x1 Korsarz P1203C x1 Sky buster TXB605 x1 Big corsair JC04 x1 Kamikadze JM02N x1 DISCOVERY DR10 x1 ZESTAW PROMOCYJNY 100+ ( NUMER 3) x1 ZESTAW PROMOCYJNY 100+ ( NUMER 1) x1 ZESTAW PROMOCYJNY 50+ ( NUMER 5) x1 Za wszystko zapłaciłem : 294,09 zł Cytuj
Widelczyk 0 Opublikowano 26 Listopada 2014 Mogłeś zrobić tak aby doszło do 300 zł i byłby gratis za 300 zł Cytuj
szejku 0 Autor Opublikowano 26 Listopada 2014 Myślałem nad tym ale wolałem wziąć kilka pierdół do przedsylwestrowej zabawy ponieważ wyrzutnię jeszcze będę zamawiał za sporą sumę. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 26 Listopada 2014 Całkiem fajny stuff ! Zapraszam do mnie :xmas_smile: Cytuj
szejku 0 Autor Opublikowano 28 Listopada 2014 Dzisiaj dotarły do mnie dwie zapalniczki od użytkownika luxor któremu bardzo dziękuje i pragnę go polecić każdemu. Pierwszą z nich jest Turbo torch, a drugą gratisową Slim jet co bardzo mnie ucieszyło z powodu iż posiadałem już slima jednak uległ on uszkodzeniu po długim okresie użytkowania. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 3 Grudnia 2014 O widzę że masz temat ze stuFFem , dobrze wiedzieć i jedna rada nie kupuj tyle FP3 Big , są dość kiepskie za 2-3zł więcej są chociażby P2000n lub 859 nie wspominając o nowościach na rynku moja opinia jest taka , jak na początek może być keller na przedsylwestrową zabawę jest w sam raz , a z tych wyrzutni co planujesz to dokładnie za jaką kwotę ? będzie jakiś pokazik ? :fireworks:/> Cytuj
szejku 0 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 Fp3 Big kupiłem tylko na karabinki w sumie, drugie zamówienie składam już na dniach z piroart.eu w których znajdzie się kilka paczek dum bum. Trzecia paczka to będą wyrzutnię za kwotę max 400zł, niektóre wyrzutnie ze zdjęcia pójdą na nowy rok oraz na kilka dni przed sylwestrem na pewno też coś odpalę. Co do wyrzutni nie mogę sprecyzować co dokładnie kupię. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Aha ok , tylko nie zapomnij o loncie ;p + opaski zaciskowe do tego karabinku Jak chcesz jeszcze wyrzutnie kupować mogę pomóc Cytuj
szejku 0 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 Lont chyba zamówię właśnie z piroart.eu, a opaski w jakimś budowlanym. Co do wyrzutni możliwe że będę potrzebował pomocy, ale raczej nie planuję robić pokazu więc dobór wyrzutni nie jest aż tak istotny. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Mógłeś trochę wyluzować z tymi petardami.Lepiej by było jak byś kupił petard o połowe mniej a kasę z drugiej połowy przeznaczył na jakieś małe wyrzutnie. Cytuj
szejku 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2014 Spokojnie, przecież to dopiero pierwsza część... Drugim zamówieniem będą też w większości pierdoły z piroart.eu, trzecim wyrzutnie nie wiem jeszcze dokładnie z jakiej strony i czwartym ostatnim zakupem będą wyrzutnie z marketów. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Mi się tam podoba stuff. A od FP3 są nadal o wiele gorsze petardy a samo nie jest takie złe. Jeśli lubisz petardy to czemu nie. To ma być twój stuff a nie robiony żeby się forum spodobał a ty nie miał z niego radochy, ale kilka mniejszych kostek też bi mi się przydało. Ale widze że nastepne zamówienia w toku więc będzie ok. Cytuj
szejku 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2014 Część druga dzisiaj doszła, pragnę z całego serca polecić wam sklep internetowy Piroart.eu - szybka i darmowa wysyłka, mnóstwo gratisów w dodatku rabat 5%. Za wszystko zapłaciłem 305zł. To ostatnie zamówienie z pierdołami które będę odpalał przed godziną 24. Później zrobię listę produktów. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Możesz podesłać link z fotką bo mi żadna ani w pierwszym poście ani tym nie działa Dalej nie tak Error (403) Być może trzeba się zalogować .. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Stuff znakomity jeśli chodzi o petardy i artykuły do zabawy.Wyrzutnie mniejsze są jednymi z najlepszych w swojej kategorii cenowej.Rakiety są bardzo dobre.Moździerz możliwa.OK nawet nie źle. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) No to super , mam nadzieję że zobaczę i usłyszę to w końcu niedaleko ;p / http://www.forumfajerwerki.pl/topic/13774-do-wszystkich-zakladajacych-tematy-i-komentujacych-stuffy/ Edytowane 10 Grudnia 2014 przez MajsterD12 Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Suler stufg z baaardzo dużą ilością petard ale też z sporą ilością efektu na niebie. Przydała by mi się ty jakaś większa kostka ale te mniejsze też zrobią niezłe show. Masz też dobre rakietki i dwa dobre moździerze i powalającą ilość rzymskich ogni. Może wiesz jak długo strzelają te najmniejsze? Cytuj
szejku 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2014 Małych rzymskich ogni nie polecam, dużo niewypałów lub mniej strzałów niż powinno być czyli 8, zdarza się też że strzeli trzema na raz i trudno tutaj określić czas... Cytuj
szejku 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ale w sumie te małe wszystkie wystrzelałem a dużych też już trochę zeszło Cytuj
szejku 0 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2014 Doszła kolejna paczka od sklepu Piroart.eu który jeszcze raz bardzo polecam! Ogólny koszt 121zł, zastanawiam się nad odsprzedaniem szczególnie petard znajomym bo trochę jednak przesadziłem z ilością zobaczę na czasie i dam wam znać. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Nie wiem dlaczego ale nigdy nie mogę zobaczyć twoich zdjęć zawsze błąd ;/ Ale widziałem jak FedEx od ciebie odjeżdżał Jak byś chciał paczkę DumBum mogę wziąć ewentualnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi