Janek_92 1 Opublikowano 31 Października 2009 To jest temat o serii petard Jumbo, a nie o FP8. Dla twojej informacji: FP8 stoi w granicach 8- 10zł (za 6 sztuk) w zależności od tego gdzie kupujesz. Cytuj
patrx1000 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Tu jest efekt http://www.youtube.com/watch?v=fnQFqfFi06w Cytuj
Adiq85 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ten Mały jumbo to tatalna porażka niejest głosniejszy od żuka Cytuj
Adri 1 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mega Jumbo - potęga !. Bardzo głośny. Wszystkie wypaliły.Mały Jumbo - również dobry. Cytuj
DecybeL 0 Opublikowano 9 Października 2010 Jumbo jetNajlepszy filmik http://www.youtube.com/watch?v=CUpi0TBH-JA Cytuj
Babel. 0 Opublikowano 8 Listopada 2010 Miałem 2 paczki małych jumbo na sylwka 2009/2010 i huk bardzo mocny , głośniejszy niż te wszystkie śmieszne piratki . Przed wybuchem za***iście się lont pali . Polecam . Ja płaciłem 7 zł za 20 sztuk na FM Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 8 Listopada 2010 [quote name='Babel.' date='08 November 2010 - 20:03' timestamp='1289243021' post='62353'] Miałem 2 paczki małych jumbo na sylwka 2009/2010 i huk bardzo mocny , głośniejszy niż te wszystkie śmieszne piratki . Przed wybuchem za***iście się lont pali . Polecam . Ja płaciłem 7 zł za 20 sztuk na FM [/quote] A jak ich huk prezentuje sie w stosunku do FP3/New? Jest duzo slabszy? Cytuj
Babel. 0 Opublikowano 8 Listopada 2010 huk jest porównywalny ale siła jest mniejsza . Bardziej podchodzi pod FP3 Small . Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 9 Listopada 2010 Huk nie najgorszy, ale lepiej kupić FP3 New, głośniejsze Cytuj
axelbo19 0 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam Mam problem co z tymi petardami Mega Jumbo w hurtowni u mnie kosztuje 10szt. 60zl czy to jest duzo?? A w sklepie z fajerwerkami 10 szt. Prawie 80zl na fm zamowilem juz paczke i nie nie ma senu kupywac tylko warto kupic za taka cene czy odpusci sobie w tym roku?? Cytuj
rafi 0 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jak dla mnie to ostro przesadzili z ceną, za taką ceną można mieć 12 sztuk lepszych HE0008 jeśli się nie mylę. Cytuj
axelbo19 0 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jak dla mnie to ostro przesadzili z ceną, za taką ceną można mieć 12 sztuk lepszych HE0008 jeśli się nie mylę. Jezeli chodzi o HE0008 to nigdzie w Gdyni nie dostane a na fm tez nie ma wiec kicha narazie mam tylko tc5b i chyba to mi wystarczy:P Bo cene tych mega jumbo nie wiem z kad wzieli. Cytuj
kuzim 0 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Niewiem, niewiem. Z tego co si doczytałem to cena jest jakies 2zł/szt. Nie wydaje wam się że już bardziej się opłaca kupić achtunga z hestii za 3.5 zł? Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Niewiem, niewiem. Z tego co si doczytałem to cena jest jakies 2zł/szt. Nie wydaje wam się że już bardziej się opłaca kupić achtunga z hestii za 3.5 zł? oczywiście że Achtung z Hestii mocniejszy, ale najbardziej by się opłacało fp3 new Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Na ostatniego sylwestra miałem paczkę jumbo jetów. Petardy wypadły bardzo słabo w porównaniu z P1212. Zero basu i ogólnie huk jakiś taki niewyraźny. Dużo bardziej opłaca się kupić paczkę Czarnych piratów P1215.fps Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Potwierdzam. Jumbo Jety w tego sylwestra strzelaly tragicznie. Nie polecam. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 17 Listopada 2011 Dzisiaj odpaliłem jedną Mega Jumbo , normalnie huk słabszy od żuka ;// >>>Nie Polecam<<< Cytuj
Montario 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Petardy z serii Jumbo przebijają Achtunga i Big Tiger'y lecz nie są porównywalne do FP3 Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Wczoraj odpalałem Mega JUMBO i trzeba przyznać, że huk ma niezły, chociaż zaraz po tym odpaliłem fp3 small, która spokojnie dorównała ogromnej petardzie . Lepiej kupić paczkę fp3 new, chyba że ktoś chce sobie kupić te jumbo dla szpanu (wielkość petardy - a jest naprawdę spora). Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Dostałem paczkę jumbo jetów (5sztuk) jako gratis od sklepu FM. Nie wytrzymałem i poszedłem jednego odpalić. Huk dobry ale nie taki głośny jak na petardę tej wielkości ale też nie taki w stylu china boller tylko taki przyjemny głośny bas. Nie są do końce warte swojej ceny ale dla odmiany można sobie kupić albo sprzedać kolegom po 3/4zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi