CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 HE008 lepsze Jumbo to nie wypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p12p12 0 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 mam pytanie: po ile chodzi FP8 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 To jest temat o serii petard Jumbo, a nie o FP8. Dla twojej informacji: FP8 stoi w granicach 8- 10zł (za 6 sztuk) w zależności od tego gdzie kupujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrx1000 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Tu jest efekt http://www.youtube.com/watch?v=fnQFqfFi06w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiq85 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ten Mały jumbo to tatalna porażka niejest głosniejszy od żuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mega Jumbo - potęga !. Bardzo głośny. Wszystkie wypaliły.Mały Jumbo - również dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Film:http://www.youtube.com/watch?v=rd2-919jb8Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DecybeL 0 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Jumbo jetNajlepszy filmik http://www.youtube.com/watch?v=CUpi0TBH-JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babel. 0 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Miałem 2 paczki małych jumbo na sylwka 2009/2010 i huk bardzo mocny , głośniejszy niż te wszystkie śmieszne piratki . Przed wybuchem za***iście się lont pali . Polecam . Ja płaciłem 7 zł za 20 sztuk na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 [quote name='Babel.' date='08 November 2010 - 20:03' timestamp='1289243021' post='62353'] Miałem 2 paczki małych jumbo na sylwka 2009/2010 i huk bardzo mocny , głośniejszy niż te wszystkie śmieszne piratki . Przed wybuchem za***iście się lont pali . Polecam . Ja płaciłem 7 zł za 20 sztuk na FM [/quote] A jak ich huk prezentuje sie w stosunku do FP3/New? Jest duzo slabszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babel. 0 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 huk jest porównywalny ale siła jest mniejsza . Bardziej podchodzi pod FP3 Small . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Huk nie najgorszy, ale lepiej kupić FP3 New, głośniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axelbo19 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam Mam problem co z tymi petardami Mega Jumbo w hurtowni u mnie kosztuje 10szt. 60zl czy to jest duzo?? A w sklepie z fajerwerkami 10 szt. Prawie 80zl na fm zamowilem juz paczke i nie nie ma senu kupywac tylko warto kupic za taka cene czy odpusci sobie w tym roku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jak dla mnie to ostro przesadzili z ceną, za taką ceną można mieć 12 sztuk lepszych HE0008 jeśli się nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axelbo19 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jak dla mnie to ostro przesadzili z ceną, za taką ceną można mieć 12 sztuk lepszych HE0008 jeśli się nie mylę. Jezeli chodzi o HE0008 to nigdzie w Gdyni nie dostane a na fm tez nie ma wiec kicha narazie mam tylko tc5b i chyba to mi wystarczy:P Bo cene tych mega jumbo nie wiem z kad wzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzim 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Niewiem, niewiem. Z tego co si doczytałem to cena jest jakies 2zł/szt. Nie wydaje wam się że już bardziej się opłaca kupić achtunga z hestii za 3.5 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Niewiem, niewiem. Z tego co si doczytałem to cena jest jakies 2zł/szt. Nie wydaje wam się że już bardziej się opłaca kupić achtunga z hestii za 3.5 zł? oczywiście że Achtung z Hestii mocniejszy, ale najbardziej by się opłacało fp3 new Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Na ostatniego sylwestra miałem paczkę jumbo jetów. Petardy wypadły bardzo słabo w porównaniu z P1212. Zero basu i ogólnie huk jakiś taki niewyraźny. Dużo bardziej opłaca się kupić paczkę Czarnych piratów P1215.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Potwierdzam. Jumbo Jety w tego sylwestra strzelaly tragicznie. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Dzisiaj odpaliłem jedną Mega Jumbo , normalnie huk słabszy od żuka ;// >>>Nie Polecam<<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montario 0 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Petardy z serii Jumbo przebijają Achtunga i Big Tiger'y lecz nie są porównywalne do FP3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa127 1 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Wczoraj odpalałem Mega JUMBO i trzeba przyznać, że huk ma niezły, chociaż zaraz po tym odpaliłem fp3 small, która spokojnie dorównała ogromnej petardzie . Lepiej kupić paczkę fp3 new, chyba że ktoś chce sobie kupić te jumbo dla szpanu (wielkość petardy - a jest naprawdę spora). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNysa 3 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Mega Jumbohttp://www.youtube.com/watch?v=aU52orazpEw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Injektor 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Połowa tej petardy jest pusta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Dostałem paczkę jumbo jetów (5sztuk) jako gratis od sklepu FM. Nie wytrzymałem i poszedłem jednego odpalić. Huk dobry ale nie taki głośny jak na petardę tej wielkości ale też nie taki w stylu china boller tylko taki przyjemny głośny bas. Nie są do końce warte swojej ceny ale dla odmiany można sobie kupić albo sprzedać kolegom po 3/4zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi