Bambo 0 Opublikowano 27 Listopada 2014 Oto moje całoroczne zakupy: Po tej jakże brutalnej serii zdjęć dodam iż wartość to ok 350zł a zdjęcia są zrobione słabo ponieważ ciężko robić sweet focie fajerwerkom stojąc na kulach ze złamaną nogą.Oceńcie i powiedzcie co wy byście wy kupili. Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Ale z taką ilością zdjęć takiego "stuffu" to przegiąłeś. Radze wywalić część zdjęć zanim sam to zrobię. Dlaczego? bo otwieranie tematu trwa dosyć długo i utrudnia przeglądanie zawartości tematu. :)/> /// Teraz lepiej. Edytowane 27 Listopada 2014 przez MajsterD12 Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 27 Listopada 2014 Spoczko stuff, masz mocne petardy, ładnie rakiety i dużo pierdółek. Widać że stawiasz na zabawę, czyli to co ja Cytuj
Bambo 0 Autor Opublikowano 27 Listopada 2014 Myślałem żeby dokupić jeszcze jakąś wyrzutnie w Biedronce bo w zeszłym roku miałem za 30zł 25 strzałową i była naprawdę fajna ale może w tym roku coś innego co byście mi polecili w tej cenie? Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 27 Listopada 2014 Stuff spoko :christmasexclaim: dużo zabawy i bardzo dobre rakiety zabrałeś lecz niema ani jednej wyrzutni efektownej... Kup sobie może Fire 2 w biedronce jak będzie lub ta mistrzowie ognia 25sh lub 10sh Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 28 Listopada 2014 No super stuff z duuuuużą ilością hukuvale prawie bez żadnego konkretniejszego efektu. Z biedronki weź 25sha jeśli masz w pobliżu E.lecler to musisz ta iść i poszukać jakiś dobrych kostek bo lecler ma super ofertę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi