Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż przyszedł czas i na mnie :) W tym roku nieco więcej niż w zeszłym ale jeszcze zobaczymy ^^ Jak na razie pierwsze zamówienie z PiroArt !

http://gyazo.com/a21a51d3aa188c391fba71acab4a00a8 !!! Kiedy paczka dojdzie, będzie zdj oraz film !

Zapraszam do oceniania !

Opublikowano

Gites stuff :)/> jeszcze pare małych wyrzutni i bedzie oki, dobrze że kupiłeś dum-bumy, bo fp3 są kiepskie w tym roku.

Opublikowano

To jest zamówienie za pięć stówek ?

Bo ja wiem, jak na mnie niezbyt

Sorki

Opublikowano

Jak na moje oko to za 5 stówek mogłeś złożyć coś lepszego :D ale to tylko moje zdanie :)

Opublikowano

Stuff całkiem w porządku.Olbrzymia liczba świetnych petard ale zdecydowanie za mało wyrzutni.Za tą kwotę mogłeś kupić więcej mniejszych kostek. ;)

Opublikowano

Panowie, spokojnie :) Tak jak napisałem jest to pierwsze zamówienie tak naprawde JW407 i Fan Powera brałem przy okazji bo dostałem dobrą cenę od PiroArta szczerze powiedziawszy miałem zamawiać za 300zł xD Drugie zamówienie w grudniu prawdopodobnie z FireWorld no chyba że BigFun da jakąś super promocje. Także bez nerwów !! Jak paczka dojdzie będzie zdjęcie ^^

Opublikowano

fajny stuff ! z dum-bumów bedziesz zadowolony :)

Opublikowano

Będzie głośno :D Dobry wybór wyrzutni ;)