MajstaMan 0 Opublikowano 29 Listopada 2014 Petardy : Explodive I czy RC1 Grom1 czy Grom2. Rakiety : Demon czy JR8. Wyrzutnie : Pluton czy Mars. Mega Show czy Mars + Wenus Cytuj
0 MajstaMan 0 Autor Opublikowano 29 Listopada 2014 RC1,Grom2, Demony, Pluton, Mars+Wenus A jeśli chciałbym Mega Show + Mars to by było dobrze? Czy raczej Mars + Wenus + Kasopeja? Cytuj
0 Kamil™ 27 Opublikowano 29 Listopada 2014 EX1, Demony/JR8 - efekty bardzo zbliżone więc twój wybór, mars i wenus Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 29 Listopada 2014 No nie wiem raczej najlepszym wyborem by były : Explosive I , Grom 2 , JR8 Diabolo , Pluton , i spróbuj Mega Show , bodajże tą od EuroPyro ? Cytuj
0 MajstaMan 0 Autor Opublikowano 29 Listopada 2014 No nie wiem raczej najlepszym wyborem by były : Explosive I , Grom 2 , JR8 Diabolo , Pluton , i spróbuj Mega Show , bodajże tą od EuroPyro ? Kurde pomyliłem sie, miało być Show Box Jorge Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 29 Listopada 2014 Kurde pomyliłem sie, miało być Show Box Jorge Nie no w takim razie dorzucaj kostki z Serii BigBang , ten ShowBox odstaw na bok Ja polecił bym ci 2x JW08 Wenus wiem co mówię uwierz .. Cytuj
0 MajstaMan 0 Autor Opublikowano 29 Listopada 2014 Nie no w takim razie dorzucaj kostki z Serii BigBang , ten ShowBox odstaw na bok Ja polecił bym ci 2x JW08 Wenus wiem co mówię uwierz .. Zamawiać na BF dzisiaj czy na Piroart? Lub w jakimś innym Zakupy chce zrobić za 200zł z przesyłką Wiesz może o co z tym chodzi? http://www.sklepbigfun.pl/2004/zestawy/sklep-fajerwerki-koszt-dostawy.html Cytuj
0 MajstaMan 0 Autor Opublikowano 29 Listopada 2014 Fajne efekty ma ta Wenus, ale cały czas i ten sam efekt Cytuj
0 MajsterD12 5 Opublikowano 29 Listopada 2014 MajstaMan - wydaje mi się, że chyba nikt Ci nie pomoże bo i tak kupisz to co będziesz chciał. Nie pisz post pod postem. Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zamawiać na BF dzisiaj czy na Piroart? Lub w jakimś innym Zakupy chce zrobić za 200zł z przesyłką Wiesz może o co z tym chodzi? http://www.sklepbigf...zt-dostawy.html Ja wiem , tam gdzie i wygodniej względem produktów , ogólnie oferty, ja tam co najwyżej mogę polecić BigFun bo zamawiałem z tego sklepu nie jednokrotnie , a z PiroArt nie miałem jeszcze do czynienia Z tym linkiem to nie wiem , błąd , nowe promo szykują Mam nadzieję że inni się również wypowiedzą ? by ci pomóc Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 29 Listopada 2014 Ja poleciłbym Ci bardziej BF. Nie raz zamawiałem i nigdy się nie zawiodłem. Do tego dosyć dobre promocje. Zamawiaj póki są. Mam nadzieje że pomogłem. Cytuj
0 MANIAK 0 Opublikowano 29 Listopada 2014 A ja polecam ci tutaj http://fajerwerki.dworcowa2.pl/ , po zlogowaniu masz 10% rabat i możesz się targować :xmas_wink: i bonusa też dostaniesz. Cytuj
Pytanie
MajstaMan 0
Petardy :
Explodive I czy RC1
Grom1 czy Grom2.
Rakiety :
Demon czy JR8.
Wyrzutnie :
Pluton czy Mars.
Mega Show czy Mars + Wenus
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi