Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze jest Andzrzejku !

A ten sklep Markus to w PL jest ?

Opublikowano

Dobrze jest Andzrzejku !

A ten sklep Markus to w PL jest ?

Dziękuje bardzo.

Tak jest to polski sklep :christmascool:

Opublikowano

Są szelki 2 , jest sylwester z dobrym efektem :D . Ogólnie bardzo dobry stuff za małe pieniądze . Wesołych Świąt ! :)

Opublikowano

Jak zawsze świetnie, nic nie brakuje.

Opublikowano

Ładnie , Ładnie :)

Opublikowano

Kupiłem Duzy zestaw z biedry, moździerz i mały zestaw :christmascool: :fireworks:

Opublikowano

Endriu, ale te szelki na sklep-militarny.pl to po 35 zł xD

Opublikowano

Endriu, ale te szelki na sklep-militarny.pl to po 35 zł xD

Za 35 zł masz 5 szelek, czyli po 7zł za sztuke, biorąc 15 masz 90zł czyli już po 6 zł. Wczoraj testowałem cracling willow z sp i green wave triplex. SP wypadło blado przy triplexie, jak marne 30mm z wyrzutni :D Andrzej sorry za offtop :D Mówiłem Ci już że stuff masz zacny jak na ilość wydanej kasy? Postarałeś sie w tym roku :D życze udanego sylwestra pełnego wrażeń :D

Opublikowano

Aha, myślałem że to cena za jedną ;) Dziękuję ;)

Opublikowano

Zapalniki pokupowane, więc chyba masz w planach odpalać to wszystko systemem. Z czego będziesz robił pokaz? Będzie jakieś video po Sylwku?

Opublikowano

Zapalniki pokupowane, więc chyba masz w planach odpalać to wszystko systemem. Z czego będziesz robił pokaz? Będzie jakieś video po Sylwku?

miałem robic pokaz ale nie robie

Opublikowano

Bardzo dobry stuff.Sporo zabawy,konkretne kostki oraz bomby. Również myślałem że 35zł to cena 1 sztuki :xmas_ohmy: