Krystian Piro 0 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Dobrze jest Andzrzejku ! A ten sklep Markus to w PL jest ? Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2014 Dobrze jest Andzrzejku ! A ten sklep Markus to w PL jest ? Dziękuje bardzo. Tak jest to polski sklep :christmascool: Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Są szelki 2 , jest sylwester z dobrym efektem . Ogólnie bardzo dobry stuff za małe pieniądze . Wesołych Świąt ! Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2014 Kupiłem Duzy zestaw z biedry, moździerz i mały zestaw :christmascool: Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 27 Grudnia 2014 No to widze ze markety juz tez zaliczyłęs :xmas_biggrin: dojdzie jeszcze cos ? Cytuj
Widelczyk 0 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Endriu, ale te szelki na sklep-militarny.pl to po 35 zł xD Cytuj
glosal 0 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Endriu, ale te szelki na sklep-militarny.pl to po 35 zł xD Za 35 zł masz 5 szelek, czyli po 7zł za sztuke, biorąc 15 masz 90zł czyli już po 6 zł. Wczoraj testowałem cracling willow z sp i green wave triplex. SP wypadło blado przy triplexie, jak marne 30mm z wyrzutni Andrzej sorry za offtop Mówiłem Ci już że stuff masz zacny jak na ilość wydanej kasy? Postarałeś sie w tym roku życze udanego sylwestra pełnego wrażeń Cytuj
mantis 433 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zapalniki pokupowane, więc chyba masz w planach odpalać to wszystko systemem. Z czego będziesz robił pokaz? Będzie jakieś video po Sylwku? Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zapalniki pokupowane, więc chyba masz w planach odpalać to wszystko systemem. Z czego będziesz robił pokaz? Będzie jakieś video po Sylwku? miałem robic pokaz ale nie robie Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Bardzo dobry stuff.Sporo zabawy,konkretne kostki oraz bomby. Również myślałem że 35zł to cena 1 sztuki :xmas_ohmy: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi