przecinak1986 0 Opublikowano 3 Grudnia 2014 w tym roku podchodze do strzelania na duzym lajcie :)/>/>/>/> http://zapodaj.net/b14980490d83a.jpg.html Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie no dla mnie to nie lajt. Uważam że to naprawdę konkretny stuff. Tak patrze i chyba szykuje się jakiś pokazik. Będą jeszcze jakieś zakupki? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 3 Grudnia 2014 No konkretny stuff :xmas_laugh: Widze ze juz niektóre wyrzutnie uszykowane na pokaz Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Wyśmienity stuff.Wiele genialnych kostek takich jak Song,Tunis czy te kątówki.Cypra miałem i moge go polecić każdemu,bo ma piękne i ogromne rozpryski.Widze świetne kostki o 19 strzałach,są naprawdę o wysokiej jakości.Kilka wyrzutni mniejszych bardzo dobrych.Naprawdę świetne zakupy.Ile dałeś za wszystko? Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Fantastyczny stuff! Masz kapitalne wyrzutnie kątowe, zachwycającego wszystkich Songa. Masz kilka wyrzutni o efekcie palm/wierzb na tle kolorowych gwiazdek - widzę, że nie tylko ja uwielbiam ten efekt :xmas_wink: . Nie brakuje też bardzo ładnych, małych kostek na rozgrzewkę. Jest bardzo dobrze! Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Bardzo konkrety i efektowny stuff. Widać że szykuje się pokazik, nie zapomnij nagrać i nam pokazać Cytuj
przecinak1986 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 kostki z zapałami były przeznaczone na impreze prywatną ale nie wyszło wiec zostają na nowy rok bo w sylwka nie bede strzelał, filmik bedzie, a co do kosztów to musiał bym sprawdzic zamówienia bo szło chyba z 3 sklepów czy cos dokupie chyba nie bo szykuje budżet na zakupy w styczniu dzieki za komenty i pozdrawiam wszystkich Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 3 Grudnia 2014 KUrde kozak stuff.Widać ,że efekt bardzo sobie cenisz :xmas_biggrin: Cytuj
abuk 30 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ładne mi co nieco Piękny stuff, idealny pod pokaz. Bardzo dobrze, że łodzianie się zbroją, tak trzymać! Jeśli można wiedzieć to gdzie będziesz strzelać swój pokaz w nowy rok? Zapraszam również do odwiedzenia mojego tematu Cytuj
przecinak1986 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 wiesz co abuk chyba na boisku szkolnym na dabrowie ale jeszcze zobaczymy :)/> podobno sie minelismy jak odbieralismy w zeszłym roku systemy od Cooliego :)/> szkoda bo była okazja sie poznac. Zanim Cie dogonie z moim stuffem to minie pare ładnych lat :P/> Cytuj
abuk 30 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jakościowo już mnie dogoniłeś w sumie możnaby się zgadać bliżej sylwka z tym pokazem, chętnie bym zobaczył Twoje widowisko, no i mam dobry dojazd na dąbrowę tylko nie wiem, czy na 100% będę w Łodzi... Cytuj
przecinak1986 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 w sumie ja tez nic jeszcze nie wiem gdzie sylwek itd wiec sie wszystko pózniej okaże, a Ty skąd dokładniej, tez bym chetnie odwiedził Twoje strzelanko Cytuj
abuk 30 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja z rokicia jestem, jeśli zostanę w Łodzi to oczywiście zapraszam na mój pokazik Cytuj
przecinak1986 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 spoko bede pamietał, jesli bede w dobrej kondycji to napewno odwiedze, a strzelasz w sylwestra? Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Bardzo treściwy i konkretny stuff, Nie masz nic do zabawy,ale za to zaszokujesz wszystkich świetnymi efektami. Można wiedzieć jaka jest wartość tych 20 wyrzutni? Cytuj
przecinak1986 0 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 Bardzo treściwy i konkretny stuff, Nie masz nic do zabawy,ale za to zaszokujesz wszystkich świetnymi efektami. Można wiedzieć jaka jest wartość tych 20 wyrzutni? za te 21 kostek zapłaciłem cos w okolicach 650 pln :)/> Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Miałeś jakieś rabaty? Ja chciałbym,aby tak wyglądał mój stuff za rok:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi