Skocz do zawartości

[mateo1992] Stuff na sylwestra 2014/2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do komentowania i oceniania:)

a2b53b5d8b054405m.jpg

PETARDY:

FP3 WHITE PETARDY

K0203-3SN Pirat 3

K0203-5SN Pirat 5

K0202S super cracker

JC05 PETARDY LONTOWE x2

HE0958 PIRATKA

WYRZUTNIE:

GW218-73 Red Brocade

SM2127 Exclusiv Collection

1518 MELODIA DI FUOCO

SM9858 GULIWER

P7125 JAKSON

K1130C7 Saturn 25 x2

JB-1 THUNDER KING

Art.Różne:

W504 MAŁY KAMIKADZE

Moździerze:

R09012 MOŹDZIERZ

Za całość dałem około 140zł z wysyłką.

Opublikowano

Skromny bardzo ładny stuff na sylwestra, będą ładne efekty i w miarę dużo zabawy. :67675:

Opublikowano

Zastanawiam sie jeszcze co dokupić do 20 zł.

Może jakieś rakiety,rzymskie ognie,albo jeszcze coś innego?

Opublikowano

@mateo, dobrze wiedzieć, że jeszcze żyjesz :D

Dokup za 2 dychy jakiś zestaw z rakietami - sylwester bez zabawek to nie sylwester.

Opublikowano

Dokupie,dokupie:)

Żyje,nawet pisałem pare razy do Ciebie na gg ale się nie odzywałeś a może zmieniłeś numer?:)

Zastanawiam się też nad tym rzymskim ogniem z lidla od firmy pyroco lub jakąś małą kostką oprócz tych rakiet.

Biedronke raczej sobie odpuszcze,bo mają drogie i nie za fajne artykuły.

Opublikowano

Bdb wyważony stuff gdyby wziąć pod uwagę efekty / czas trwania zabawy. Jest trochę mniejszych petard do zabawy w dzień, jest coś do wrzucenia pod pokrywę lodową (o ile będzie lekki mrozik w Sylwka). Sam sprawdzony sprzęt, na którym się nie zawiedziesz. Dobrym pomysłem jest strzelanie symultaniczne z moździerza tzn. parę pocisków odpalanych na raz z dwóch różnych miejsc, tylko potrzeba do tego co najmniej dwóch osób, dodatkowy moździerz tego samego kalibru jeśli został sprzed roku i co najmniej dwóch dobrych zapalniczek żarowych.

20 PLN przeznaczyłbym na sprzęt z marketów, tylko pozostaje jeszcze poczekać na ofertę Lidla w tym roku, Biedra pewnie bez jakiś większych zmian.

Opublikowano

Pyrocco to największy marketowy szajz - lepiej poszukaj jakiegoś sprawdzonego importera.

GG już nie używam od jakichś 2 lat.

Opublikowano

Dzięki Mantis za konkretną opinie :xmas_happy: Właśnie takich opinii mi trzeba :xmas_biggrin:

W tym roku kupujesz coś na sylwestra?

Veli to jaki market/importera polecasz?

Czyli na gg nie pogadamy,pewnie pozostaje tylko forumowe PW :christmascool:

Opublikowano

Stuff jak narazie swietnie sie prezentuje

Polecam zakupy w biedronce :)

Wyrzutnia 25sh za 30zł a efekt naprawde bardz odobry tak samo mozdzierz i zestaw rakiet bardzo dobrze efekty jak za tą cene

Opublikowano

Patrząc na tegoroczną oferte marketów np. biedronki nie wiem czy nie zamówie jeszcze jednej jakiejś skromnej paczuszki razem z sąsiadem bo po lidlu chyba szału nie należy się spodziewać chociaż zobaczymy niebawem.

Opublikowano

Skromnie, ale fajnie. Dołóż 10zł i kup w biedronce zestaw rakiet za 30zł i bedzie git :).

Opublikowano

Nie lepiej w lidlu się zaopatrzyć z jakieś rakiety?

Opublikowano

W lidlu też mają fajne rakiety :)

Opublikowano

No ja Ci polecam rakiety best za 14.99 bo efekt jak na cene i ilość to naprawdę dobry, te większe od pyroco nie są takie dobre jak by się mogły wydawać.

Opublikowano (edytowane)

świetny stuff za małe pieniądze, gratulacje i życzę miłej zabawy!

Edytowane przez MajsterD12
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe Foto:

file.html[/img]

Do zestawu jak na razie doszła dodatkowa rura do moździerza,ale nie ma jej na foto :xmas_happy:/>/>/>/>/> .

Opublikowano

Ładny stuff, dobrze ułożony.Ale jednak jakieś rakietki czy art. różne bym tutaj widział wręcz obowiązkowo :D

PS. Z Guliwera będziesz na 100% zadowolony, genialny crackling w tej cenie posiada ta wyrzutnia :)

Opublikowano

Twoje nagromadzenie na Sylwestra jest w porządku.Kilka dobrych wyrzutni.Guliver na pewno ci się spodoba.Przyzwoita moździerz,troszeczkę petard.Nie jest źle :xmas_smile: