kameleon 1 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 witam pytanie jest w temacie wiec ja zaczne Lato:KitesurfingZima:snowbordCodzinnie przez caly rok:rowery kolarstwo Gorskie oraz jazda w skateparku rowerem dirt/streetQuady jazda przełajowaPaintball jeszcze mam zamiar sobie kupic wkrotce skuter wodny ale narazie brak funduszy :razz: Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ja pływam (może do szkółki sie załapie ), gram w piłke nozną, reczna a w zime lubie biegać po lesie mmm.... cudownie poprostu! Cytuj
^^Silas^^ 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Lato-Kolarstwo (ale jak narazie rower popsul sie i brak fundusza na new)-Pływanie -Biegi (razem z neodo)zima -CHODZENIE DO SZKOLY haahhah xD Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ja rowerek, bilard, snooker, tenis stołowy (najbardziej :grin: ) Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Piłka nożna, koszykówka, ping-pong, zimą ekstremalne zjeżdżanie na częściowo rozwalonych sankach ze stromej i wyboistej 20-metrowej górki (naprawdę!). Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 16 Września 2008 deskorolka, snowboard, czasem narty, paintball, pakowanie na silce Cytuj
maxior 0 Opublikowano 18 Września 2008 Lato:-piłka nożna -rowerek-pływanie-ping pong(tylko nie mam z kim,bo każdy słaby u mnie ;d tylko z wujkiem pogram,bo wygrał kiedyś tam jakieś zawody i dobrze gra)-jak mam okazje to parasaling ale nie wiem czy to sport?-jeżdzenie na quadzie(amatorsko)Zima:-narty-snowboard-zawodowe zjeżdzanie na sankach :lol: Cytuj
kOOmar24 0 Opublikowano 14 Października 2008 ZIMA:-koszykówka-siatkówka-futsal (halówka)LATO:-piłka nożna-streetball-siatkówka plażowa-rower-biegi przełajowe Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 29 Października 2008 Lato ;] :arrow: Koszykówka :arrow: Piłka Nożka :arrow: Siatkówka Zima ;] :arrow: Narty ;p :arrow: Pływanie :arrow: Futsal :arrow: Koszykówka Cytuj
MarcelFireWorks 0 Opublikowano 12 Listopada 2008 Hmm Bieganie w tym raczej jestem dobry zawsze sie do wojewudzkich dostaneNoi lubie pograc w noge nie jestem jakis swietny ale lubie pograc Cytuj
Kryspinek2008 0 Opublikowano 14 Listopada 2008 Hm...Ja to lubię grać w siatkówkę i koszykówkę lubię też jeździć na rowerze i pływać Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam wszystkich (nie wiem czy temat taki już był czy nie ?) A więc czy ktoś z ludzi z forum coś trenuję ? wiadomo Teraz sezon na piro ale wszystko można ładnie pogodzić Myślę ,że można trochę pogadać wymienić się doświadczeniami pozdrawiam pitbull! Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja kiedyś w kosza grałem. Teraz często gram w siatkę oraz często skaczę ;)/> Mam zamiar zacząc chodzić na boks i może strzelnicę lub ASG. A ty coś trenujesz? Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja dużo pływam, wiosną, latem i jesienią pokonuję dość duże odległości na rowerze (szlaki rowerowe w mojej okolicy nie są łatwe :xmas_wink: ), biegam, dobrze i często gram w piłkę nożną. Codziennie wykonuję standardowe ćwiczenia na formę . Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Piłka Nożna i dodatkowo bieganie, ogólne ćwiczenia z naciskiem na brzuch i nogi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi