chinuspl 0 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witam jest ktoś z okolic chojnic który zamawia Piro z internetu ? :xmas_happy: Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witam jest ktoś z okolic chojnic który zamawia Piro z internetu ? Ja ! Cytuj
0 chinuspl 0 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 Cieszę się ja z Pawłowa.A z jakiej stronki zamawiacie ? :xmas_laugh: Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Cieszę się ja z Pawłowa.A z jakiej stronki zamawiacie ? Ja aktualnie czekam na WK w INS Fireworks szzególnie na ofertę będzie ok biorę nie to nie Temat : http://www.forumfajerwerki.pl/topic/14631-wspolne-kupowanie-w-ins-fireworkspl/page__pid__125072#entry125072 Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Chciałbyś zamawiać grupowo ? Dosłownie grupowo to to nie jest bo za wysyłkę płacisz sam ;p Chodzi oto że WK organizuję się po to by użytkownicy mieli pewny rabat oraz gratisy w postaci firmowych kubków , zapalniczki , pIrO ... Przejrzyj sobie ofertę bo na dniach mają pojawić się m.in wyrzutnie Triplex'a oraz inne . Cytuj
0 drewniak 19 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ja prawie z Rytla , tzw. mieszkałem tam i mam rodzinę ale się przeprowadziłem do gdańska . Cytuj
Pytanie
chinuspl 0
Witam jest ktoś z okolic chojnic który zamawia Piro z internetu ? :xmas_happy:
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi